UgrinPetra kérdése:
16 éves lány vagyok. Szegeden élek és ismerkedni szeretnék. Valakit érdekelne, hogy milyen vagyok?
Figyelt kérdés
Írjatok komit. Nem harapok :D2014. okt. 5. 09:54
1/11 anonim válasza:
Nem igazán...kislány,ez nem társkereső oldal!
3/11 anonim válasza:
Szia. Engem érdekelne, írj! :) 19/F
4/11 anonim válasza:
Én is szegedi vagyok, 11-es , 17 leszek és a Radnótiba járok :)
Ha egyszerübb és nem komolyabb párkapcsolatot keresnél, akkor azért írj, és meglátjuk.. :)
5/11 anonim válasza:
a radnótiba meg a nagyképű r ik járnak...
8/11 anonim válasza:
#5: nagyon nem. Igaz, hogy van egy-kettő (személyesen is ismerek párat...), de ezen kívül rengeteg normális lány jár oda. Szerintem összekeverted a Mórával :D
#4: én is most vagyok 11-es a Radnótiban :D melyik osztályba jársz? (nevedet nem kérdezem, de legalább ezt :D)
9/11 Farkas Dömötör válasza:
Engem igen írj nyugodtan!
10/11 anonim válasza:
Szió! Én jóval idősebb vagyok (31), de ha csak beszélgetni/levelezni szeretnél egy normális sráccal, bármiről, akkor írj bátran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!