Ha ezt elmondtam neki és nem reagált rá sehogy akkor veszett ügy az egész?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nyáron ismerkedtem meg, mivel messze lakunk, suli elkezdődése óta nem találkoztunk. Na hát nemrég részeg voltam és megírtam neki hogy kedvelem. Erre ő is csak annyit írt vissza h kedvel de azóta semmi ilyesmiről nem esett szó.
Ez azt jelenti h nem tetszek neki igaz?
2014. okt. 4. 21:34
1/15 anonim válasza:
Nekem se kellenél, ha csak részegen vagy képes kinyögni, hogy mit érzel irántam.
2/15 A kérdező kommentje:
nekem meg te nem kellenél, ha sehogy nem vagy képes kinyögni semmit
2014. okt. 4. 21:37
3/15 anonim válasza:
Ez még nem jelent semmit:) Írj rá,és dumálgassatok..ha tetszel neki,akkor lépni fog.
4/15 anonim válasza:
Anyádék tudják, hogy alkoholista vagy?
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves, hogy aggódsz értem, de húsz éves vagyok és egyedül lakom. Ezen kívül kb kéthavonta egyszer eljárok a barátaimmal szórakozni, már amikor az egyetem mellett belefér, szóval nem igazán nevezném magam alkoholistának.
2014. okt. 4. 21:42
6/15 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy ha rossz volt a napotok, a legkönnyebb itt levezetni arc nélkül a feszültséget azzal, hogy "jól beszóltok" valakinek. Csak kár, hogy felteszek egy egyszerű kérdést és elrontjátok az egészet
2014. okt. 4. 21:53
7/15 anonim válasza:
Talán azért, baz' meg, mert igazunk van?
8/15 A kérdező kommentje:
Miben van igazatok? Abban amikor megkérdezted, hogy tudják-e a szüleim, hogy alkoholista vagyok? Valóban témábavágó, és értelmes válasz volt.
2014. okt. 4. 21:58
9/15 anonim válasza:
A korodhoz képest iszonyatosan rossz a helyesírásod és a fogalmazási készséged, a kérdésednek pedig semmi értelme. Hülye kérdésre csak hülye válaszok fognak érkezni.
"Ez azt jelenti h nem tetszek neki igaz?" Nem, azt jelenti, hogy már készül megkérni a kezedet!!!
10/15 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a helyesírási és fogalmazási készségem?
2014. okt. 4. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!