Mit szólnátok, ha egy srác kérdésben utalna rá, hogy elvinne titeket Dubai-ba?
Figyelt kérdés
Vagy egy pasi ismerősöm, oda szeretne elutazni, és amikor ezt mondta kétértelműen fogalmazott/utalt rá, hogy nem e mennék vele. Kétértelmű volt, szerintem azért, hogy ha nem úgy reagálok, ahogy szeretné akkor ne égjen be, vagy ne érezze cikinek a helyzetet és kimentse magát, h nem is úgy gondolta.
Nem tudom mit gondoljak erről, nem vagyok pénzen vehető, ez pedig eléggé sokba kerülne neki, ami miatt elkötelezve érezném magam felé, amit pedig nem szeretnék.
Vagy én gondolom rosszul? 23 vagyok, a srác is
2014. okt. 4. 18:49
3/3 anonim válasza:
1 vagyok egyébként meg vigyázz, ha kimész Dubai-ba, nőként oda kell figyelni hogyan viselkedsz, nem szabad egyedül mászkálnod, legyen melletted férfi, ha kideríted komolyan gondolja-e és megbízol benne csak akkor menj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!