Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt ilyen lány?

Van itt ilyen lány?

Figyelt kérdés

Olyan lányt keresek, akinek még jelent valamit az a szó, hogy hűség és megbízhatóság. Nincs feltétlen 4 diplomája, de megvan a magához való esze. Nem ő van a társaság középpontjában, jobban érzi magát, mint szemlélődő. Kellően komoly és van humorérzéke. Kedves, aranyos és tud szeretni. (18-22 éves, Budapest, vagy annak környéke)

Hogy én se legyek zsákbamacska annyira: 21 éves vagyok, 181cm, átlagos testalkat, az arcszerkezetem is állítólag rendben van :). Értelmes, intelligens embernek tartanak és nem az olcsó poénokból élek. Aki először lát azt hiheti, hogy komoly vagyok, de a látszat néha csal. Inkább úgy mondanám, hogy komolyan komolytalan. Mindig őszinte vagyok, az azonban előfordulhat, hogy diplomatikus választ adok. Ja és az első bekezdésre visszatérve: olyat nem várok el egy lánytól se, ami nincs meg bennem.

Aki nem hiszi, járjon utána :D

Kérek mindenkit, akire nem vonatkozik a kiírás, hogy ne írjon.

2014. okt. 4. 18:42
 1/6 anonim válasza:

hm... a leírás alapján én tök olyan vagyok, mint amit leírtál. Fontosban tartom az őszinteséget, és a bizalom a kapcsolat egyik alappillére szerintem.

Csendesebb típus vagyok, de nem kuka mégse.

2014. okt. 4. 18:45
 2/6 anonim válasza:
első vagyok! csak fiatal hozzád :)
 3/6 anonim ***** válasza:
Írhatsz. :)
 4/6 A kérdező kommentje:
#1 az már jó jel, ha van itt ilyen, viszont ez nem csak ajánlott korhatár :)
2014. okt. 4. 18:50
 5/6 anonim válasza:
Igen, van. Csak sajnos nem Budapest környékén lakom! 18/L
2014. okt. 4. 18:53
 6/6 A kérdező kommentje:
szomorú :/ én sem ott lakom, hanem az ország másik felében, de gyakran kell feljárkálnom és valószínűleg azon a környéken is maradok.
2014. okt. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!