Van itt ilyen lány?
Olyan lányt keresek, akinek még jelent valamit az a szó, hogy hűség és megbízhatóság. Nincs feltétlen 4 diplomája, de megvan a magához való esze. Nem ő van a társaság középpontjában, jobban érzi magát, mint szemlélődő. Kellően komoly és van humorérzéke. Kedves, aranyos és tud szeretni. (18-22 éves, Budapest, vagy annak környéke)
Hogy én se legyek zsákbamacska annyira: 21 éves vagyok, 181cm, átlagos testalkat, az arcszerkezetem is állítólag rendben van :). Értelmes, intelligens embernek tartanak és nem az olcsó poénokból élek. Aki először lát azt hiheti, hogy komoly vagyok, de a látszat néha csal. Inkább úgy mondanám, hogy komolyan komolytalan. Mindig őszinte vagyok, az azonban előfordulhat, hogy diplomatikus választ adok. Ja és az első bekezdésre visszatérve: olyat nem várok el egy lánytól se, ami nincs meg bennem.
Aki nem hiszi, járjon utána :D
Kérek mindenkit, akire nem vonatkozik a kiírás, hogy ne írjon.
hm... a leírás alapján én tök olyan vagyok, mint amit leírtál. Fontosban tartom az őszinteséget, és a bizalom a kapcsolat egyik alappillére szerintem.
Csendesebb típus vagyok, de nem kuka mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!