Lenne kedve egy ilyen srácnak ismerkedni? (14-18évesek)
Külső: Nem annyira fontos, a lényeg, hogy adjon magára az illető, legyen magas, nem kell, hogy nagyon izmos legyen, de azért ne 20 kiló vaságyastól.
Imádok elveszni egy srác szemében, legyen az akármilyen színű, de természetesen a kék a kedvencem.
Én személy szerint nagyon oda vagyok(meg vissza is)a fültágítókért, a piercingekért és a tetkókért.
Belső: Legyen őszinte, kedves, aranyos, komoly de humoros és romantikus.
Tényleg nagyon szeretem a romantikus, bújós srácokat:)
Fontos nekem, hogy az illető ne csak a pasim legyen, hanem a legjobb barátom, ezért senki olyannal nem szeretnék beszélgetni, aki 3 nap, sőt, 3 hét után kapcsolatot akar.
Nagyon fontos, hogy ismerjen meg, hogy tudjon a komolyabb dolgaimról, hogy fogadja el a hibáimat, hogy féltsen, és vigyázzon rám, hogy bármit megbeszélhessek vele.
Tudom, hogy kevés ilyen srác van, és nem is valószínű, hogy itt, de szeretném megtalálni.
Tolna megyében élek, így inkább olyan srácok írjanak, akik a közelben laknak, vagy megtudnának oldani találkozót is.
Várom, hogy írjatok:)
Hááát én Szabolcsi vagyok.
Majd nem minden igaz rám amit írtál, öszinte, vicces, olykor romantikus. Nem nézek ki úgy mint az a kislány akit linkeltél :D
tetoválásaim vannak, magas, izmos ( SW 4ever :D), ja és kopasz 17f
egyépként mi van ezzel az elcseszett világgal, hogy mindenkinek a emo, swag, yolo, páva gyerkőcök jönnek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!