Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt normális stéber szűz...

Van itt normális stéber szűz otthonülős csaj?

Figyelt kérdés
Tudom nem társkereső oldal... De most jöttem ki egy kapcsolatból ami szinte hazugságon alapult a csaj részéről elhitete hogy szeret eljátszota az áldozatot stb... Szal manapság sajna az átlag nők ijenek bulizosak hazugok és mielőtt leálapodnak minél több pasit kiakarnak probálni de én régivágású vagyok nekem az ijen nők nem nők... Én egy igazi nőt keresek és ezt csak szűz személyében érzem hogy megtalálom hiszen aki azt mondja "nekem csak egy volt" mi a bizonyiték? Tapasztalatbol mondom... Szal. Szinte utsó reményembe irtam ide hátha van olyan szerencsém olvasa egy normális tisztaszivű jolelkű csaj akit nem érdekel a pia cigi hanem csak az hogy normális életet éjen békében barátjával akit szeret és szereti nem vagyok luzer csendes tipus akor szolalok meg ha szükségét látom tökös vagyok nem kel félre analizálni csupán elegem van az ijen férfias nőkből... Jöhetnek a privátok is
2014. okt. 4. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van csak sose leszek a tiéd
2014. okt. 8. 16:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Te problémád de kajak :) ha nem kell a jó keljen a rossz nekem 8 jogodban áll elbaszni a sorsod
2014. okt. 8. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagy arc vagy!
2014. nov. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!