Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy csaj a suliban?

Van egy csaj a suliban?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg annyi hogy mondtam egy haveromnak hogy bejön egy csaj, erre az a gyökér állat megírta neki facebookon hogy tetszik nekem és hasonlók.

A csajnak elvileg bejövök én is, de fosok odamenni hozzá mert egyrészt sokat csalódtam már, másrészt fogalmam sincs miről tudnék vele beszélni.

2014. okt. 3. 22:20
 1/2 Buford Tannen ***** válasza:

pedig oda kell menned. ne várd a sultgalambot.

csak lazán egyik nap kerdezd meg miujság hogy telik a napja mi a terve delutanra ilyen aproságokkal kezdd azt ha tenyleg trttszel neli teis akkor men i fog az egyre csak belejöttök minden beszédtémába ha ő is úgy áll a dolgolhoz nem pedig csak tő mondatokban válaszolgatva várja h mikof huzz el :) hajraaa

2014. okt. 3. 22:26
 2/2 anonim válasza:

Tuti nem csak egy csaj van a suliban :D

Komolyra fordítva a szót. Menj oda, fiúból vagy. Gyárilag bátornak kellene lenned. Megszólítod, köszönsz neki(illedelmesen). Megkérdezed, hogy hogy van, és már beszélgettek is. :D

2014. okt. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!