Ha "mély" dolgokról beszélünk, közelebb kerülünk egymáshoz?
Figyelt kérdés
Van egy fiúismerősöm, akit már évek óta ismerek, nekem mindig is tetszett, de nem mertem közeledni felé. Végre úgy tűnik, neki is tetszem és ő közeledik felém most, egyre többet beszélgetünk, de nekem ez még nem elég. Mindketten félénkek vagyunk, így sok esélyt nem érzek rá, h elhívjon randizni, de szeretnék minél inkább a közelébe férkőzni azalatt a csöpp idő alatt, amennyit együtt töltünk (a közös baráti körünk miatti összejöveteleken). Eddig csak ilyen alap dolgokról beszélgettünk. Arra gondoltam, legközelebb "mélyebb" dolgokról beszélnék vele, mint pl a terveiről, álmairól, az életről való vélekedéséről, a lelki világáról, stb. :D Ha velem vki ilyenekről beszélgetne, sztem közelebbinek érezném utána. Mit gondoltok?
20/L
2014. okt. 3. 20:24
1/5 anonim válasza:
nekem más mély dolog jutna az eszembe
2/5 anonim válasza:
persze, beszélgessetek csak! :) Itt az ideje komolyabb dolgokról beszélni és megismerni egymást :)
3/5 A kérdező kommentje:
De jó ha ilyen dolgokról beszélünk, vagy inkább hülyüljünk, nevessünk sokat?
2014. okt. 3. 20:34
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam lányokkal mély dolgokról beszélni. Például a norvég fjordokról.
5/5 anonim válasza:
nem mindig előnyös! ha az ember túl hamar kiadja magát, ha túl korán megmutatja a gyenge pontjait azzal, hogy komolyan kiadja magát a másiknak akkor azzal sokat veszíthet a vonzerejéből. nyilván mindenkinek vannak gyenge pontjai, de én úgy gondolom, hogy nagyon el lehet szúrni az ismerkedést ha túl korán kiadod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!