Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amikor egyesek azt mondják,...

Amikor egyesek azt mondják, hogy egy férfi legyen ápolt, akkor azalatt pontosan mit értenek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

fürödjön minden nap

legyem rendben az arcszőrzete

mosson fogat

tiszta ruha rendezett

legyen levágva a körme és ne fekete legyen

tiszta mosott haj - fizura ami neki illik és tetszik

legyen összhangban a személyisége a kinézetével

2014. okt. 3. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
tisztálkodás, borotválkozás ... gondolom ezeket
 3/10 anonim ***** válasza:
alapjában véve annyit kéne jelentenie, hogy rendszeresen fürdesz/zuhanyzol, rendesen fogat mosol meg ilyesmik... de ha nem 15ezer forintos ruhákban járkálsz akkor már egy igénytelen senkinek számitasz
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mosd meg a faszod, hogy ne legyen biciklibelső szaga...
 5/10 anonim ***** válasza:
huhhh az előttem író profi! :)
2014. okt. 3. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Borotvalkozik, fürdik, nyiratkozik, normalisan oltozik.

+nem árt, ha jó illata van.

2014. okt. 3. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Alap tisztalkodjon rendesen, akar naponta tobbszor is zuhanyozzon. Borotvalkozzon,apolja a kormeit, mosson fogat (jarjon rendszeresen fogaszatra, ha kell feheritse a fogait) az alkalomnak megfeleloen oltozzon. Mindig tiszta ruhaba,cipobe. Nekem jobban bejon a spotos stilus, de legyen izleses. Ne tul sok parfumot hasznaljon, de azert hasznaljon valamit. Hajat is apolja,rendszeresen vagassa. kb.hirtelen ennyi jut eszembe.
 8/10 anonim ***** válasza:
Fürödjön naponta, mosson hajat, tisztítsa, vágja, reszelje le a körmét, borotválkozzon + gondoskodjon arról, hogy ne lógjon szőr az orrából/füléből, hogy lásson a szemöldökétől :), legyen tiszta és rendezett a ruhája, cipője, amelyek természetesen legyenek megfelelő méretűek.
 9/10 anonim ***** válasza:

+1

2014. okt. 3. 20:14
 10/10 Ígyúgyamúgy válasza:
Az előttem lévők leírtak mindent.Viszont azzal nem értek egyet hogy ha nem 15ezer forintos cuccokba jársz akkor nem vagy ápolt vagy ilyesmi.A legfontosabb az összes leírtak közül szerintem a rendszeres tisztálkodás és a kezek ápoltsága(nem csak szerintem,legtöbben ezeket mondják).Remélem segítettem!
2014. okt. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!