Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek a barátja?

Hogyan legyek a barátja?

Figyelt kérdés
Az osztályból ő tetszik nekem.Nem sokat szoktunk beszelgetni...Nincsenek barátai,nekem se...Mit mondjak neki,hogy megkedveljen?Mit csináljak?A válaszokat előre is köszönöm!14/F
2014. okt. 3. 16:09
 1/3 bogiica válasza:
Szerintem először csak próbálj meg szemezni vele és ettől több önbizalma lesz. Aztán beszélj vele. Bármiről. Én sem vagyok ilyen kiabálós, mindenkivel barátkozós lány és tuti nem utasítanék vissza egy kedvesen közeledő srácot. :)
2014. okt. 4. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
kezdj el beszélgetni vele, ha van olyan tantárgy amiben ő jobb mint te, akkor kérdezz tőle a tananyaggal kapcsolatban. Késöbb érdeklődj felőle. például mit szeretcsinálni stb. Menjetek haza együtt a suliból, és útközben beszélgess vele. Barátkozz vele úgy mint 1 baráttal., és késöbb majd alakulnak a dolgok.Szünetben is tudtok beszélgetni.
2014. okt. 7. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szervezz 1 bulit nálatok és hívd el.
2014. okt. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!