Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sracok, ezt valaki megfejtene...

Sracok, ezt valaki megfejtene nekem? L/19

Figyelt kérdés
szoval volt egy kocsmatura, ahova egyik baratommal es ismeroseivel mentem. volt ott egy srac, akivel feltehetoleg egesz jol elrohogtunk etc. facebookon ismerosok lettunk (ki volt az a marha aki megolte vele a szemelyes kontaktust?! ... mindegy). kozben baratom meg mely lelki valsagaiban volt, mert nem reg szakitott stb. nekem meg ossze kellett volna hoznom valakivel, de en az ilyenben bena vagyok szoval megkertem a szimpi csavot, hogy alkosson valamit.. nem volt tul beszedes (chaten, mert epp utaztam), elkoszontem, erre behivott sorozni, en meg mondtam, hogy nem jo, mert epp akkor estem haza egy egesz napos utrol es cefet mod faradt vagyok, kerdeztem maskor nem lehetne-e, mondta, hogy persze, megkertem, hogy akkor szoljon legkozelebb is ha raer... azota is szol :D kegyetlenul visszahuzodo amugy a srac, nekem meg eszem agaban sincs nyomulni, mert nem megeroszakolni, csak megismerni szeretnem. koszonom c:

2014. okt. 3. 03:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha visszahúzódó, akkor kénytelen leszel te keresni, mert hogy ő nem fog, az tuti.
2014. okt. 3. 04:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Te írásod megfejtése nekem komoly, fizikai fájdalmakkal jár.
2014. okt. 3. 04:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem. Csak végét... szerintem kamuzol és lefeküdnél vele, de akkor meg miért nem keresed. Van pasid, akkor csináld úgy hogy ne tudja meg, de lépj... Ennyi.
2014. okt. 3. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyere sz*pj le az talán megy majd...
2014. okt. 3. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
jaj cefet mod irhatnal billentyuzetrol is.
2014. okt. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!