Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mégis mit lehet olyankor...

Mégis mit lehet olyankor tenni, ha a külsőmet meglátva nem akar egy lány sem velem beszélgetni, ismerkedni? Nem értem mi a baj velem, nem tudom elhinni, hogy csúnya srác lennék, vagy tényleg ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

5-ös! Mi az, hogy szarul nézel ki?? Ne viccelj már. A képek alapján tök jól nézel ki, gondolom élőben is. A hosszú haj pedig nagyon is jól áll neked, bár én elfogult vagyok, mert mindig is a hosszú hajú pasik jöttek be :)

Kérdező! Fogadjunk, hogy te is csak önbizalomhiányban szenvedsz, mint 5-öskénk. Amúgy meg az igazán szép embereket sem látja mindenki szépnek, ezt ne feljtsétek el. Csak a nagy többség. Úgyhogy mindenkit lerondáz valaki előbb-utóbb.

2014. okt. 3. 02:30
 12/18 anonim ***** válasza:

11

Kösz, de pont hogy NEM szenvedek önbizalomhiányban. Tudom, hogy szarul nézek ki külsőre

DE azt is tudom, hogy ennek nagyon kevés szerepe van a csajozásban. Önbizalomhiány lenne, ha mondjuk itt sírnék azon, hogy ronda vagyok, EZÉRT nem tudok nőt találni magamnak. De tudom, hogy egy férfinak a külsőt bőven lehet kompenzálni a nők számára megfelelően vonzó személyiséggel. Ahogy írtam, viselkedés, stílus, testbeszéd, beszélőke. Érdeklődés, szexuális vágy keltése. Ezek úgy ahogy megvannak és a nagy karvalyorromtól függetlenül simán tudok modell arcú vagy modell alkatú lányt szerezni. Igaz, hogy nekem sokkal tovább tart, mint egy jóképű srácnak, de próbálkozni kell.

+Te lány vagy, szóval a külsőmet racionalizálod a belsőm alapján. Teljesen máshogyan látnál engem külsőre, ha azt írtam volna hogy lúzer béna szűz balhere vagyok, aki egész nap azon sír otthon, hogy miért nincs nője; nem izgalmas, nem vonzó, nem érdeklődést keltő a nők számára, stb.

Látjátok srácok (ezt a többi válaszolónak), pont ez a lényeg. Értsétek már meg, hogy a nők nem úgy látják a férfiakat, ahogy a férfiak látják a nőket! Mi szinte kizárólag a külső, fizikai szépséget nézzük a nőkön. A nők nem tudnak kompenzálni a személyiségükkel. Lehet egy dagadt/ronda lány akár milyen vicces, kedves, stílusos, stb. attól még a férfiak szemében alapból dagadt/ronda marad. De a nők tök máshogy látják a férfiakat. Már azzal láttam, hogy sokat nőtt a nők vonzalma irántam, hogy megváltoztattam a testbeszédemet - mindig felszegett fejjel kezdtem járni (régen sokat néztem a földet), mindig kihúztam magam és állandóan úgy viselkedtem, mint egy rocksztár a színpadon. Megváltozott a külsőm fizikailag? Nem. Ugyanolyan ronda voltam. De a nők nem csak azt nézik! Arról nem is beszélek, mekkora hatalmas változás volt, amikor meg egyszerűen évek alatt tapasztalatszerzés útján megtanultam mit kell mondani a nőknek, mit kell csinálni velük hogy nedvesedjen a bugyi. Ugyanolyan rusnya voltam régen, mint most. A kinézetem nem változott. Mégis régen nem volt nőm, az utóbbi években pedig egymás után jöttek és most is egy nálam sokkal jobban kinéző van. SZEMÉLYISÉG.

Barátnőmet konkrétan úgy "fogtam", hogy egy este úgy voltam, hogy alapból a helyen lévő legszebb lányokkal kezdek ki elsőnek és úgy haladok hátrafelé. Ő volt a harmadik aznap este és valamivel egyből megfogtam. Miért? Mert rohadt sokat próbálkozom és a nagy számok törvénye alapján adja, hogy az 50 hozzá hasonló csaj után aki elküld, lesz egy aki nem.

2014. okt. 3. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Na asszem veled órákig el tudnék filozofálgatni :D Nem értek egyet sok állításoddal.

"De tudom, hogy egy férfinak a külsőt bőven lehet kompenzálni a nők számára megfelelően vonzó személyiséggel." Ha csak egy havert akarok, akkor nyilván. De szerelmes sosem lennék olyanba, akinek nem vonz a külseje. A szerelem nem csak arról szól, hogy valaki nagyon szimpatikus nekünk, hanem a testiségről is, nem?

"Teljesen máshogyan látnál engem külsőre, ha azt írtam volna hogy lúzer béna szűz balhere vagyok, aki egész nap azon sír otthon, hogy miért nincs nője" Nem. A látványod akkor is ugyanaz lenne számomra.

"Mi szinte kizárólag a külső, fizikai szépséget nézzük a nőkön. A nők nem tudnak kompenzálni a személyiségükkel." Miért, szerinted egy nő mit néz a pasin, mikor csak ránéz? Mikor először meglátja? Pár másodperc alatt eldöntjük, hogy vonzó-e számunkra a férfi. Ugyanúgy, mint ti. A nők nem tudják kompenzálni a csúnyaságot a személyiségükkel az oké, de ugye te sem szeretnél bele halálosan olyanba, aki szép, de kiábrándító a személyisége? A kettő ugyanolyan fontos. És aki neked csúnya, más szemében lehet szép. Van olyan, akinek a "dagadt" szép.

"Ugyanolyan rusnya voltam régen, mint most. A kinézetem nem változott. Mégis régen nem volt nőm" Szerintem meg ugyanolyan helyes voltál mint most, csak akkor még kis balfék voltál, most meg már férfi. És igen, az is nagyon sokat számít, hogy milyen a fellépésed, és hogy az sugárzik rólad, hogy magabiztos vagy, de emellett kedves, és nem bunkó. Mert azt minden híreszteléssel ellentétben nem szeretjük.

2014. okt. 3. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ha csak egy havert akarok, akkor nyilván. De szerelmes sosem lennék olyanba, akinek nem vonz a külseje. A szerelem nem csak arról szól, hogy valaki nagyon szimpatikus nekünk, hanem a testiségről is, nem? "

Ha a nagy számok törvénye szerint nézzük, akkor nem teljesen igaz, amit mondasz. Ennyit állítok:

Ha ugyanolyan külsővel, de tök más személyiséggel kezdeményez egy srác ugyanannál az 50 lánynál, akkor sokkal több lánynak fog tetszeni akár az első másodpercek után is a kettő közül a "jobb" személyiséggel, mint a rosszabbal.

"És igen, az is nagyon sokat számít, hogy milyen a fellépésed, és hogy az sugárzik rólad, hogy magabiztos vagy"

Itt meg mégis csak megerősítesz mindent gyakorlatilag amit mondtam.

2014. okt. 3. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:

:) Hát az biztos! A "jobb személyiség" nyilván több embernek vonzó, mint a rosszabb.

De a külső az első szempont a nőknél is, ezt elhiheted. A látvány. Nyilván számíthat a testtartásod is, de főleg az arc. Abban persze egyetértek, hogy a személyiség a döntő, ami mindent eldönthet negatív vagy pozitív irányba. De minden a külső iránti vonzódással kezdődik.

Lehet, hogy valaki előadja majd, hogy beleszeretett olyanba, akit először csúnyának látott, de én az ilyen sztorikat sosem értettem.

2014. okt. 3. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.. Teljesen igazad van... Nekem is elállnak a füleim és egyetlen egy lánynak sem tetszem... 18/F
2014. okt. 4. 08:26
 17/18 anonim ***** válasza:

16:

Nekem is rossz színű üléshuzat volt a versenyautómban, ezért nem nyertem meg az autóversenyt.

2014. okt. 4. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy vicce utolsó!...
2014. okt. 4. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!