Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a mindig...

Miért van az, hogy a mindig messze lakók akarnak ismerkedni velem? A közeliek nem?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom, hogy mindig az 50 km-re és még messzebb levő lányok akarnak megismerni. De akik itt laknak a városomban vagy közelben, azok választ sem írnak társkeresőn.

2014. okt. 2. 19:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt is hozzá tenném, szerintem azért a messze levők mondanak igent a randira, pl. 100-200 km. Mert úgyis tudják, hogy nem fog elutazni hozzájuk a pasi.
2014. okt. 2. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Aki meg közelben lakik ha szóba is áll, először el sem mondja hol lakik pontosan, mert azt hiszik a nők, hogy a pasi egy hasfelmetsző Jack.
2014. okt. 2. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Inkább előny volt, ha messzebb lakik, nem tudom mért az évek alatt így alakult, tán itt nem volt olyan a felhozatal, vagy megszoktam, hogy sokat utaztam amúgy is.

Nálunk anno 334km volt a táv, mikor ismerkedtünk nem egyből derült ki, de nem zavart egyikünket sem, mikor lehetett taliztunk, azt mondja élete legjobb döntése volt, hogy akkor leutazott, ez volt 2 év 7 hónapja, azóta együtt is élünk, 13 hónapja. Nekünk sem volt mindig rendesen csatlakozás, nekem 2x volt, hogy késett a vonat, Páromnak is előfordult, 7 órás út, de nem volt vészes, mindig akadt, akivel lehetett beszélgetni, azt mondják barátságos vagyok, sosem okozott gondot, sok érdekes emberrel ismerkedtem meg. Igaz előbbre már szereztem etéren tapasztalatot, hisz sokat utaztam/költöztem Mo.-n belül.

Zalaegerszeg, 6 éve melóztam a Flexbe. :-)

Szerintem az 50km nem is nagy táv, bár kinek mi az.

2014. okt. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!