22 évesen miért vonzódok a 30-as férfiakhoz? Eddig nem tartottam, úgy hogy ez probléma lenne, de pár ismerősöm már utalt arra, hogy ez nem normális.
Figyelj számukra az az elfogadott,De az már más,hogy számodra mi az!
Nemértem miért kell mások nézeteivel azonosulniuk az embereknek?
Ha ugyanazt véleményeznéd mint ő akkor valószínűleg a személyiséged a kinézeted is ugyanolyan lenne mint a másik emberé.De mivel te más vagy ezekben is így a témádról is más a megfelelő számodra.
Irigylem a körülöttel lévő harmincas férfiakat!
35f
A pasik döntő többsége kb 28 éves koruk előtt totál használhatatlanok, max gyakorlásra jók. Nagyon sok huszonéves fiú ismerősöm azt se tudja mit akar, ködös a jövőképe, ide nyúl, abba kezd, semmit nem fejez be, rövid szóval jellemezve totál elcs-szettek és zavartak.
Egy harmincas általában (általában, itt is van kivétel) már megtalálta az életútját, nyugodtabb, és tudja, mit akar, következetes. Ez nyilván sokkal vonzóbb a lányoknak, akiket kiskoruktól kezdve felelősségre nevelnek, mint az, aki csak kóvályog össze-vissza az életben.
Mert a férfi 30nál kezdődik! Nekem is legtöbbször 30, illetve huszon vége felé már 40es pasim volt.Volt egy-két huszonéves, de a 30asok jobbak. Kivétel természetesen erre is, arra is van.
29n
7-es és 8-as, nagyon helyes meglátás, örülök, hogy vannak eszes nők is.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!