Van olyan lány, aki meginna velem egy kávét vagy teát Budapesten 20 000 Forintért?
Figyelt kérdés
Egy forgalmasabb helyen találkoznék vele, kb fél órát beszélgetnénk mindenféléről, aztán a végén odaadom a pénzt. Ha kölcsönös a szimpátia, találkozhatunk másodszorra is. Jó ötlet?2014. okt. 1. 21:10
1/22 anonim válasza:
fiúk beöltözve lánynak...? úgy is jó?
2/22 anonim válasza:
Szóval szeretetribit keresel. Szomorú ez a világ :(
3/22 anonim válasza:
Ez miért jó neked? Nem szeretnél olyan valakivel ismerkedni inkább, aki nem a pénzért csinálja?
4/22 anonim válasza:
20 000 csak teázásért. Bár nem vagyok pesti és nem mennék el, de nekem itt valami gyanús.
5/22 anonim válasza:
Lehet a kérdező menőzni akar, hogy randizik egy lánnyal.
6/22 anonim válasza:
Bolond vagy, ennyiért dughatsz is.
7/22 anonim válasza:
fú kérdező nagyon menő vagy, hogy randizol egy lánnyal
és csak 20 000 forintot kellett neki fizetni
nagyon laza vagy
8/22 anonim válasza:
Persze, nagyon jó üzlet! Egy kávéért 20000 ft. Mikor isszuk azt a kávét? 30/N
9/22 A kérdező kommentje:
Nem prosti érdekel, ismerkedni szeretnék.
Fél év tagság a társkeresőn majdnem ugyanennyi, csak az kidobott pénz. Nem vagyok túl gazdag, de szerintem ez potom pénz egy randiért...
2014. okt. 1. 21:20
10/22 Láttál már,de mégse :) válasza:
Tudok szerezni parókát!
Bár kicsit benga csaj lennék,de jó lábaim vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!