Legyek őszinte és nyitott az érzelmekre, de egyben sebezhető? Vagy legyek szemét, aki csak megjátssza az érzéseit, mert ha visszaélnének vele, akkor nem sérül?
Ha a szívemre hallgatok, azt mondom, egy párkapcsolat csak úgy lehet teljes és tartalmas, csak úgy van értelme, ha tényleg közel engedem majd magamhoz azt a leendő lányt akivel legközelebb ismerkednék. Ha megnyílok neki, ha önmagam adom. Jó lenne végre rálelni arra, aki nem csak igényelné a gyengédségem, de meg is becsülné. Aki viszonozná.
Ha viszont az eszemre és az eddigi csalódásaimra hallgatok, szeretnék manipulatívvá válni. Egy kemény, áthatolhatatlan kérget növeszteni amivel elzárnám magam még a lehetőségtől is, hogy újra átéljem a szakítás utáni fájdalmat. Mert merni kell kockáztatni, persze. Ha elesünk 20x, akkor talpra kell állni és megpróbálni 21-szer, ez is szép szólam.
De még meddig tehetem ki magam ennek?
Addig teheted ki,míg meg nem találod. Előbb utóbb megtalálod,kérdés a mikor és a hol. :P
Különben én kombinálnám a kettőt. Szépen,fokozatosan,hónapról hónapra engedném egyre közelebb. Értelme pedig tényleg akkor van,ha közel engeded.
Aha,és pont a " senkit nem engedek magamhoz közel" el szokták elrontani az emberek a dolgot. Lehet épp ezért szalasztasz majd el egy nagy szerelmet/egy jó kapcsolatot.
Tanulni kell a hibákból,vagy abból ha átvernek,de nem szabad a jővőt a régi sérelmekre alapozni.
#8 ez nagyon tetszik :)
Pár jó nagy pofáraesés után én kicsit visszavettem a lendületből.
Tudok nagyon szeretni,tudok sokat adni a másiknak, de a korábbiak miatt szerintem sose leszek képes olyan lenni,mint régen.
Tényleg a kettő lehetőség közt valahol, nekem mindkettő túl szélsőséges.
Nem hagyom,hogy megbántsanak, de nem is leszek más ember ,manipulatív főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!