Valaki angolul chat-elni? de a google fordítosok kíméljenek :D 18/lány
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 04:46
2/21 A kérdező kommentje:
ezt most mire mondod? :D
2014. okt. 1. 05:42
3/21 anonim válasza:
C1 itt. helyes vagyok és közvetlen ;)
4/21 anonim válasza:
Actually, the internet is full of people who speak fluent English simply because that is their mother tongue. I can't see why you fool around yourself in sites like this.
5/21 anonim válasza:
Zolly!
Ebből a hozzászólásból csak a "fluent"-et nem értem.
Mit jelent?
A kérdésből kifolyólag nincs kedvem fordítót használni.
6/21 anonim válasza:
# 5 fluent = folyékony (beszéd, nyelvtudás értelemben)
7/21 anonim válasza:
Köszönöm, megint egy szóval okosabb lettem!
8/21 anonim válasza:
fluent, fluency -- is latin-based
Nevertheless, using a dictionary is sometimes inevitable.
On the other hand, you could find a LIVE discussion group in your town, and/or face-to-face language exchange partners. Chatting on-line is boring and, in terms of learning and practicing a language, rather ineffective.
9/21 anonim válasza:
In any case, what is the problem with Facebook? Why isn't that good enough, I mean, if you do insist on internet-based chatting?
10/21 anonim válasza:
"mother tongue"
Hát, ennek is erősen google fordító szaga van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!