Srácok! Ti hogyan jelzitek, ha bejön nektek egy csaj? Mit csináltok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 17:39
11/17 A kérdező kommentje:
Én komolyan kérdeztem mit tesztek.
Nem mindennapi, hogyha megfogjátok egy csaj seggét/mellét.. vagy köpködtök és kuláztok neki. :)
2014. szept. 30. 17:47
12/17 anonim válasza:
Bámulok magam elé, és remélem, hogy ezt majd jelnek veszi! Eddig sajnos még nem nagyon jött be. :/
13/17 anonim válasza:
Ha nem vesz észre, akkor menj oda esetleg te.
14/17 A kérdező kommentje:
Engem mindig néz a srác,akiről most szó van, nagyon feltűnően bámul.
Nem jön oda beszélgetni, tényleg csak velem nem beszél az osztályból, ha meg hozzászólok, akkor halkan odamotyog valamit és gyorsan arrébb megy. Múltkor még ki is pirult.. :)
2014. szept. 30. 17:56
15/17 anonim válasza:
Mert félénk, nem mer odajönni hozzád, kb 1 hónapig bámulni fog még aztán eldönti magában, hogy jobb lenne ha nem járnátok. Ismerek egy rakás ilyen típusú embert.
16/17 A kérdező kommentje:
De amúgy nekem is bejön a srác...
2014. szept. 30. 18:02
17/17 anonim válasza:
én keresem a társaságát, próbálom a bókolást a kölölözködéssel kavarni ..elpirulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!