Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetemista lányként hol...

Egyetemista lányként hol tudnék 40-es férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
elsősorban ilyen gálánsabb kedves úriemberekre(üzletemberekre) gondoltam hol lehet velük megismerkedni

2014. szept. 30. 14:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Teljes tévedés, sok apa hordja a gyereket az oviba. Én is tudtam melyik ovónőt lehetett volna levadászni, de inkább egy anyucit fogtam.
2014. szept. 30. 20:56
 32/38 anonim ***** válasza:

Nem örülök, hogy a gyerekekkel egy ilyen számító, hiéna szemléletű nő akar foglalkozni. Aki 40-es úriemberekkel üzletemberekkel akarja magát eltartatni a testéért.

Nem baj, hogy kihagyod az életedből a legszebbet, a szerelmet???

2014. szept. 30. 21:35
 33/38 anonim ***** válasza:
Remélem kiderül rólad, hogy pénzért árultad a tested, és kirúgnak a g@cibe, ha ovónő leszel.
2014. szept. 30. 21:55
 34/38 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már, szakmai gyakorlatra akar elhelyezkedni.
2014. szept. 30. 22:12
 35/38 anonim ***** válasza:
Helyileg hol vagy?
2014. okt. 1. 00:00
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem tudom h mit vársz, h van egy hely ahol kimondottan jómódú üzletemberek vannak és egyetemista lányok és akkor lehet válogatni... Megértem h nem kérsz a mocskolódásból de azért remélem h megérted h ez vérlázító (mondom mint egyetemista srác) és nem tudnak szó nélkül elmenni mellette az emberek.

Sztem inkább neten próbálkozz ezzel, társkeresőkön miegymás.

Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, a világ s**r amennyire s**r. Én csak abban reménykedem h nem hoz össze a sors efféle személyekkel. Szia!

2014. okt. 1. 00:22
 37/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam Neked privát üzenetet. Kérlek olvasd el.

2014. okt. 1. 09:03
 38/38 anonim ***** válasza:

Normális emberek dolgoznak egyetem mellett,ha a szülők nem tudják támogatni őket. Engem sem tudnak támogatni, levelezőre járok és mellette dolgozok -.-"

De a képzésed mellett szerintem simán elmehetsz diákmunkára is. Remélem csak provokációnak írtad ki a kérdésedet.

2014. okt. 2. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!