Egyetemista lányként hol tudnék 40-es férfiakkal ismerkedni?
Nem örülök, hogy a gyerekekkel egy ilyen számító, hiéna szemléletű nő akar foglalkozni. Aki 40-es úriemberekkel üzletemberekkel akarja magát eltartatni a testéért.
Nem baj, hogy kihagyod az életedből a legszebbet, a szerelmet???
Nem tudom h mit vársz, h van egy hely ahol kimondottan jómódú üzletemberek vannak és egyetemista lányok és akkor lehet válogatni... Megértem h nem kérsz a mocskolódásból de azért remélem h megérted h ez vérlázító (mondom mint egyetemista srác) és nem tudnak szó nélkül elmenni mellette az emberek.
Sztem inkább neten próbálkozz ezzel, társkeresőkön miegymás.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, a világ s**r amennyire s**r. Én csak abban reménykedem h nem hoz össze a sors efféle személyekkel. Szia!
Szia!
Írtam Neked privát üzenetet. Kérlek olvasd el.
Normális emberek dolgoznak egyetem mellett,ha a szülők nem tudják támogatni őket. Engem sem tudnak támogatni, levelezőre járok és mellette dolgozok -.-"
De a képzésed mellett szerintem simán elmehetsz diákmunkára is. Remélem csak provokációnak írtad ki a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!