Meleg srácok és lezbikusok! Valakinek nincs kedve beszélgetni?
Helyesen írni sem tudsz!
Leszbikus* (Így kell írni)
Ha továbbra is szűkölködsz beszélgetőpartnerben, nekem is írhatsz.
Hármas, engem kifejezetten érdekel a bronzkori összeomlás, fejtsd ki kérlek! :D
Már megírtam valakinek levélben is, dee egyszerűbb, ha ide kivésem mindenki okulására. :D
A bronzkori összeomlást úgy is hívják, hogy az égei népvándorlás. A trójai háború is ennek egy képkockája. Krisztus előtt 1000-1250 évvel a "semmiből" felbukkanó (nem bizonyos mindegyik eredete, de a neveik sejtetik -bár nem bizonyítják- azt) tengeri népek elözönlötték a Közel-Keletet és elsöpörték az évszázadok óta fennálló bronzkori birodalmak fennhatóságát. Dióhéjban ennyi a sztori. Ez a történelem egyik ismert apokalipszise. És érdekes kérdés (szerintem :D), hogy jó dolgok-e az ilyen apokalipszisek. Meg hogy lesznek-e még.
Meg hogy ennek az egésznek mi köze van a leszbikusokhoz? :D (Na jó, annyi lehet, hogy Leszbosz szigetét is feldúlták a tengeri népek, de hát Szapphó akkor még csak pajzán gondolat sem volt.)
Nekem írhatsz :) 25\l
A bronzkori összeomlás sem rossz, Xerxészről esetleg valami érdekesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!