Hol keressek szexpartnert?
Figyelt kérdés
Valamiért van egy olyan beteges hóbortom,hogy felizgulok,ha nálam egy jóval idősebb pasival dugok..kb 20 évvel idősebbel..minimum..de minnél öregebb,annál jobb..az öreg emberekre vagyok rákattanva..hol találok olyat,amelyik lefeküldne egy 20 éves csajjal?Köszi a segítséget :)2014. szept. 29. 16:49
2/10 A kérdező kommentje:
Boccs,kifelejtettem,Pesten lakom
2014. szept. 29. 16:51
3/10 anonim válasza:
asszem valakinek ma szerencséje lesz.
4/10 anonim válasza:
Menj ki az utcára, keress egy 40-50-60 éves pasast és kérdezd meg nincs-e kedve felmenni hozzád és dugni egyet. Nő vagy, neked ez nem akadály. Ha szexet akarsz megkapod bárhol. :D
5/10 anonim válasza:
Fiatalabbak nem érdekelnek (tinik)? XD
6/10 A kérdező kommentje:
Nem(!),mondom hogy érettebbek kellenek!
2014. szept. 29. 17:04
7/10 anonim válasza:
Egy tini testileg biztos éretlenebb, de agyilag nem biztos. Ezt jól gondold végig. A ráncosakra buksz? XD
9/10 anonim válasza:
Miért akar egy 20 éves csaj,minél öregebb pasival sexelni?
Nekem volt 20 éves barátnőm,én 33 vagyok,jól kijöttünk :)
Ő azt mondta idősebbel már nem jött volna össze :) :)
szóval max szerintem 35 ig keress :)
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok még 40, csak 36, de budapesti, szóval, ha gondolod írj...
Semmi jónak nem vagyok az elrontója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!