Mit írhatnék a nekem tetsző lánynak a második üzenetben?
Figyelt kérdés
Egy ideje már nagyon tetszik egy lány, akit viszont (még) csak hatalmas távolból ismerek (értsd ismerősöm ismerőse a 10. hatványon). Éppen ezért egyelőre csak a neten keresztül tudtam felvenni vele a kapcsolatot. A múlt héten esedékes szülinapja éppen jókor jött, így küldtem neki egy virtuális virágcsokrot pár kedves szóval. Ő szépen megköszönte, de azóta nem írt semmit, és ha én nem tennék semmit, akkor itt jó eséllyel meg is rekedne a dolog. Én viszont ezt nem hagyhatom!
Természetesen tudom, hogy jó ideig még nekem kell kezdeményezni az ő irányába, és nem fordítva, de mégsem szeretnék idegesítő és levakarhatatlan lenni. Tudnátok néhány ötletet adni, hogy milyen irányba tudnék elindulni a vele való ismerkedésben? :)
2014. szept. 29. 13:31
1/2 anonim válasza:
Ha tudsz vele találkozni, akkor hívd el valahová.
2/2 anonim válasza:
kérdezd meg milyen volt a szülinapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!