Ti ismerkednétek duci de szexis, csinos nővel? 34/l
Figyelt kérdés
Vagy nektek gondot jelent a súlyprobléma? Kort írjatok.2014. szept. 29. 08:23
11/20 anonim válasza:
Miért is ne? A duci alatt nem azt kell érteni hogy 150 kg, logó zsírpárna.
De tisztázuk a duci jelentését: az átlagos testalkattól kicsit kerekebb profi, és egy kis has.
Amúgy meg kimondottan ilyen nők a szépek, legalább van mit fogni rajta, és sokkal nagyobb örömöt tud szerezni bármiben is mint egy nádszál pálca lány /nő.
Szóval én szívesen megismernélek téged. F19
12/20 anonim válasza:
Profi helyett pofit szerettem volna írni. Elnézést a helyesírási hibáért.
13/20 anonim válasza:
Nem gond, ha aranyos, kedves, megértő, stb...
Persze, hogy ismerkednék...
35/f.
14/20 anonim válasza:
Inkább egy bunkó de jó nő, mint egy kedves, de kövér zsírpárna.
15/20 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék! :)
36
16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg lehet szexis egy duci nő, ha kedves a kisugárzása, ápolt, szép arca van, nagy cicijei és jó feneke.
2014. szept. 29. 15:41
17/20 anonim válasza:
Nem számít a külső, nem azért szoktam megszeretni a nőket. :)
18/20 anonim válasza:
De nem is az volt a kérdés hogy te kérdező meg vagy-e elégedve magaddal hanem mit gondolnak mások egy túlsúlyos nőről és akinek jut más is az leírta hogy nem kéne. Lehet te is olyan puhatestű vagy aki egész életen át hitegeti magát erre megy el az összes energiája ahelyett hogy lefogyna. Hogy húúúú de jól vagyok a bőrömben stb,aztán meg lefogyna és ő válogatna a pasik közül nem csak a fogatlan maradék kanokkal állna le.
19/20 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Ha gondolod, írj privátot.
20/20 anonim válasza:
"kedves a kisugárzása, ápolt, szép arca van, nagy cicijei és jó feneke."
Ahh! 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!