Miért van ez? (Többi lent)
14 éves srác vagyok, most járok gimi első osztályába. Van egy 15 éves lány osztálytársam, nemrég közelebbről meg ismertük egymást és én bele szerettem. Be is vallottam neki mit érzek iránta, ő azt válaszolhat hogy még ki alakulhat köztünk velemi mert bír engem és tetszem is neki. A suliban s mindig oda hív magához hagyja hogy ölelgessem simogassam hogy a hajával játszadozzak.
De a suliban mindig azt mondja hogyha valaki meg kérdezi tőle hogy jár e valakivel hogy "Én soha nem akarok járni senkivel".
De beszélgettem a legjobba barátnőivel és azt mondják hogy valami 20 éves csávóval vannak "Kalandjaik" meg hogy állítólag járnak.
Én ezt már nem értem, az összes lány akit eddig akartam mind az ilyen huszonéves csávókhoz vonzódik engem meg csak kihasználnak.....
Miért van ez? Bennem van a hiba?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!