Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednék 25-38 éves férfiva...

Ismerkednék 25-38 éves férfival, aki kedves és magabiztos, aki még vágyik az őszinte szerelemre és független. Szerintetek van itt ilyen? Ha igen írj :-)

Figyelt kérdés

2014. szept. 27. 18:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Jajj, de "imádom" az ilyen falusi apróhirdetéseket :D

Sőt, ez a kérdés még azokat is veri, mert itt tényleg semmi nem derül ki a Kérdezőről, még az se biztos, hogy nő.

Ettől még a "180/80/35 éves zöld szemű, kék hajú makkoshotykai értelmiségi férfi keresi káros szenvedélyektől mentes, dús keblű párját. Jelige: Őszi Villanymozdony" jellegű hirdetések is informatívabbak, pedig azok a műfaj legalja.

Aki erre jelentkezik, az már nagyon ki lehet éhezve...

2014. szept. 27. 19:05
 12/23 anonim ***** válasza:

10-es, egy szóval nem mondtam, hogy bennünk nincs hiba, mert nincs tökéletes nő sem férfi. :-)

11-es, ezen én is gondolkodtam, hogy a kérdező nő-e vagy férfi és hogy vajon hány éves lehet, mert nem válaszol az ilyen kérdésekre, ahogy visszanéztem.32N

2014. szept. 27. 19:09
 13/23 Karesz6969 ***** válasza:
12-es sok ilyen van itt...eljátszadoznak anonimok - jó ha elmúltak már 16 - egy szerintük nagyon frappáns kérdéssel és várják rá a választ..szánalmas.
2014. szept. 27. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:

11-es:

Dolák-Saly Róbert ezt jobban megoldotta. Aki még nem hallotta az mindenképp tegye meg, csak 25 másodperc az egész.

http://www.youtube.com/watch?v=ROQmapcaNl4

2014. szept. 27. 19:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Én 28 vagyok!független az akinek nincs se komoly se komolytalan párkapcsolata :-)
2014. szept. 27. 19:19
 16/23 anonim ***** válasza:
No de milyen az a komolytalan párkapcsolat? Vicceket mesélünk egymásnak szex helyett??
2014. szept. 27. 19:25
 17/23 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok:

Azt lehagytam, hogy én azért sajnálom a Kérdezőt, mert az, hogy a GYK-n (értsd: totál anonim oldal, ahol bárki trollkodhat) próbál férfiakkal ismerkedni, azt súgja, hogy szegényke eléggé el lehet keseredve, ha a pártalálásnak már erre a csatornájára is rászorul...

Nem azt mondom, hogy itt lehetetlen ismerkedni (ha pedig úgy alakul a helyzet, akkor pedig miért is ne élhetne valaki a lehetőséggel), de semmiképp se így kellene, hogy kérdésnek álcázott hirdetést ír ki, majd várja a "kapást".

Amúgy arra is enged következtetni, hogy a Kérdezőnek miért vannak gondjai az ismerkedéssel:

A leendő férfinak 5 db kritériumot támasztott, míg magáról egy darab betűt nem írt... Többek között azt se, hogy ő mivel tudna hozzájárulni a kapcsolat sikeréhez/másik boldogulásához.

Jó eséllyel a való életben is csak várja a sült galambot, ami megfelelő külső adottságok mellett akár a szájába is repülhet, viszont onnantól is a másik féltől várná a boldogulást, ő továbbra is csak a popóját meresztené.

Aztán csodálkozik, hogy nem minden 100% rózsaszín tejszínhab, levonja a következtetést, hogy az aktuális balfék őt nem tudja boldoggá tenni, aztán jöhet a következő...

Amúgy az is érdekes, hogy a lakóhely nem szerepel a hirdetésben. Ezek szerint akár a Holland Antillákról is lehet jelentkezni a férfitársaknak, a távolság nem akadály :D

Elvégre egy 28 éves szingli nő(?), akiről még annyit tudunk, hogy magyarul is tud írni (külső-belső tulajdonságok, esetleges gyerekek stb. N/A) biztosan kapós portéka a világ minden táján...

2014. szept. 27. 19:32
 18/23 anonim ***** válasza:
De az is esélyes, hogy tényleg csak egy pihés tökű ragyás tinisrác szórakozik kamukérdéssel, mert nincsenek barátai, emiatt ez az egyetlen szórakozása :D
2014. szept. 27. 19:35
 19/23 anonim ***** válasza:

19:32: Annyi megjegyzést fűznék ehhez hozzá, hogy az osztályfőnököm anno a gimiben mindig azt mondta, hogy aki a rosszat mondja, az legyen szíves a leghátsó sorba távozni.

Te is leírod, hogy mi nem oké, de egy szóval se említed, hogy mi lenne a helyes magatartás ehelyett. Nem kritizálni kell, hanem tanácsot adni. Íme, még egy példa a nem tökéletességre...

2014. szept. 27. 19:37
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 (19:37)-nek:

Szerintem 70-es IQ felett a válaszomból egyértelműen ki lehet következtetni, hogy mi lenne a korrekt magatartás például:

- nem anonim oldalon ismerkedni -> társkeresésre szánt oldalon ismerkedni, ha már mindenképpen a neten akar

- csak kritériumokat ír, magáról semmit -> írjon magáról, írja le a jó tulajdonságait, ami miatt bárki felfigyelhet rá; ne csak követeljen, hanem adjon is

- Holland Antillás példa -> meg kellene adni a "vadászterületet", ahol keresi párját

És így tovább. Szerintem nem rakétatudomány kihámozni ebből a javaslatokat. Ha pedig valaki annyira életképtelen, hogy csak pontokba szedett utasításokat ért meg szájbarágó stílusban, akkor felesleges erőltetni bizonyos dolgokat...

2014. szept. 27. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!