Van egy srác az évfolyamban aki nagyon bejön? (többi lent)
Figyelt kérdés
szóval nagyon nyitott és mindenkivel jóban van, velem is de nem találkozunk túl sokat,mondani nem szeretném neki h tetszik, ha úgy van simán közel hajol meg egymáshoz érünk meg minden de szerintem ezt nem csak velem csinálja, szerintetek mit tudnék csinálni h ne csak barátként tekintsen rám?
hülye válaszokat fölöslegesen ne írjatok légyszi
2014. szept. 26. 17:11
1/1 anonim válasza:
Amikor nekem tetszett egy srac, akkor az egyik baratnomnel szerveztunk bulit es ot is elhivtuk, utana o is elhivott a bulijaba.. de kiderult en nem jovok be neki, nem volt nagyon ego, mert csak ugy eszrevettem magamtol.. Probalj meg sulin kivul is valamilyen programon osszeakadni vele. Legyel kreativ, multkor meg a baratnomnek jott be egy srac, igy eleg sokaig kellett uszodaba jarnom vele, mert kinyomozta hogy a srac uszik, attol kezdve mi is uszok lettunk.. hala mar vege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!