Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác az évfolyamban...

Van egy srác az évfolyamban aki nagyon bejön? (többi lent)

Figyelt kérdés

szóval nagyon nyitott és mindenkivel jóban van, velem is de nem találkozunk túl sokat,mondani nem szeretném neki h tetszik, ha úgy van simán közel hajol meg egymáshoz érünk meg minden de szerintem ezt nem csak velem csinálja, szerintetek mit tudnék csinálni h ne csak barátként tekintsen rám?

hülye válaszokat fölöslegesen ne írjatok légyszi

2014. szept. 26. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor nekem tetszett egy srac, akkor az egyik baratnomnel szerveztunk bulit es ot is elhivtuk, utana o is elhivott a bulijaba.. de kiderult en nem jovok be neki, nem volt nagyon ego, mert csak ugy eszrevettem magamtol.. Probalj meg sulin kivul is valamilyen programon osszeakadni vele. Legyel kreativ, multkor meg a baratnomnek jott be egy srac, igy eleg sokaig kellett uszodaba jarnom vele, mert kinyomozta hogy a srac uszik, attol kezdve mi is uszok lettunk.. hala mar vege...
2014. szept. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!