Szerintetek hol tudnék ismerkedni?
Nemrégen kezdtem el a középiskolát,és nagyon sok boldog párt láttam ölelkezni meg csókolózni és örömtelien beszélgetne meg stb. Ilyenkor bennem is feltámad az az érzés,hogy milyen jó is lehet ha van melletted valaki aki szeret.(mert se család se barátok nem teszik meg) és amikor ez végig fut rajtam,annak az érzésnek a vonzata a magányosság lesz. Én nagyon szeretném,ha tudnék találni magamnak egy barátnőt,és az iskolában már nézelődtem (ahogy ezen az oldalon javasolták) és megis tetszett egy-két lány,csak mindig kiderült róluk,hogy heterok. Meg nemigazán mertem volna megtenni,hogy odamegyek hozzájuk,hogy tetszel,mizu?-ez azért egy kissé tönkre tenné az egész sulis életemet! De én akkoris szeretném végre megtalálni a páromat,szeretném ha nem lennék egyedül és azt is,hogy szeressenek és én is szerethessek. Hol tudnék lányokkal ismerkedni?
15/L/L (tudom,hogy fiatal vagyok,de a fiatalok is ugyanúgy éreznek,mint bárki más,és a trágár,becsmérlő válaszokból NEM kérek) Előre is köszi minden hozzászólónak!
csaj vagy, középsuliba pláne semmbe sem kerülne neked:D csak légy nyitott ha valaki tisztán közeledik feléd.
24/f
Na mostmár engem is érdekel, hogy hol laksz?
Azért nem mindegy, hogy ez egy vidéki/falusi kisiskola vagy nagyobb.
Írj! :)
Ha szeretnél nyugodtan írj :)
Bp. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!