Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt mondák, legyek "rossz"...

Azt mondák, legyek "rossz" pasiként, hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nem igazán akar kötélnek állni, nem látom a "jeleket ". Azt mondta egy ismerősöm, hogy igy csak megszokja, hogy ott vagyok, legyek kicsit rossz. Mit gondolhatott ezalatt??
2014. szept. 25. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akar kötélnek állni (járni veled?), akkor nem jössz be neki. Érdemes olyannal foglalkozni, akinek bejössz. Mit foglalkozol azzal, akivel ilyen problematikus ismerkedni?
2014. szept. 25. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
legyél rosszkisfiú.
2014. szept. 25. 22:51
 3/6 A kérdező kommentje:

"Érdemes olyannal foglalkozni, akinek bejössz" sajnálom, ronda vagyok, nem jövök be senkinek.

Tehát hogyan legyek rossz? :)

2014. szept. 25. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
üss rá a fenekére kezdésnek. Az bejön a csajoknak.
2014. szept. 25. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
csapj a fenekére, kérdezz hülyeségeket pl. hogy mit csinálna ha megfognád a mellét vagy hogy láthatod-e meztelenül (de ne gondold komolyan, csak poénból kérdezgesd), kövessed sok helyre.. nekem ezek jutottak eszembe
2014. szept. 25. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a durva,hogy megfogtál.Nő vagyok és nekem is a gyengéim a rosszfiúk. Hogy miben nyilválnul ez meg,milyen is a rossz fiú? Nem tudom,nehéz körül írni. Például van egy srác kb negyed óra beszélgetés után levett a lábamról.Szó szerint " kibeszéli az embert" a bugyijából. Pl belebizsergek,mikor smst ír hogy " Te dög,jól eltüntél,kerestelek,stb..." eleinte fura volt,hogy le " dögöz" de tudom hogy nem rosszból mondja,és így más érzés.Vagy aki pl disznó poénokat mond," szívja a vérem" de csak akkor mikor kettesbe vagyunk. Nem jó tanács amit előttem írtak,hogy ha nem tetszel majd ha rosszfiú leszel akkor a nyakadba ugrik. Az fix,és tapasztalat hogy aki nem jön be nekem,és még tapad is,erőltetett dumával,az inkább kellemetlen mint imponáló. Keress olyat aki elfogad olyannak amilyen vagy,nem hinném hogy annyira " ronda" vagy. 26/N
2014. szept. 26. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!