Ciki, hogy 11. -esen tetszik egy 7. -es lány?
Figyelt kérdés
Nem járunk,nem is akarok a korkülönbség miatt,de tetszik.2014. szept. 25. 21:58
2/11 anonim válasza:
Inkább az ciki, hogy az életkort iskolai évfolyamban számolod.
3/11 anonim válasza:
Nem gáz. Attól még lehettek haverok, és az neked is jó. Mondjuk attól is függ, hogy hány éves vagy.. érted. 17 évesen nem ciki, 18 évesen már cikisebb.
4/11 anonim válasza:
És ha tetszik egy jó kocsi,esetleg,akkor arra is rácsimpaszkodsz?Aztán majd lemosnak róla:-)
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.
Nekem is tetszett már 4 évvel idősebb pasika ^^
6/11 anonim válasza:
Pasika. :D Egyem meg a kicsi lelked. :D
7/11 anonim válasza:
Igazából nem gáz. A barátnőm húgával (aki 13) is egy 17 éves srác jár.
8/11 anonim válasza:
Nem gáz. Húgom, aki 14 egy 24 évessel jár. És én nekem (17/f) egy 8.-os tetszik.
9/11 anonim válasza:
utolsó:14 évesen egy 24 évessel együtt lenni igenis hiba...a húgod még gyerek...
10/11 anonim válasza:
Igen, ezt mi is tudjuk (én és a szüleim), de nem tehetnek a szüleim ellene, mert akkor titokban találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!