Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szemüveges lányok is lehetne...

A szemüveges lányok is lehetnek szépek?

Figyelt kérdés

4 éves korom óta szemüveges vagyok, sajnos az is leszek életem végéig, mert túl kockázatos a műtét. Pár éve van kontaktlencsém, de csak alkalomra hordom, a mindennapokban macerás.

Pár éve esküvőn voltam. Délelőtt kontaktlencsében, szépen megcsinált hajjal, hosszú ruhában. Éjfél után a vendégség nagy része átöltözött a menyasszonnyal együtt. Felvettem egy egyszerű szűk rövid (combközépig) ruhát, kényelmesebb cipőt, kibontottam a hajam, és visszavettem a szemüveget (lejárt a kontaktlencsém-12h-, akart a fene cserével babrálni)

Reggel senki sem nézett meg, vagy talált szépnek, este viszont még annak a srácnak is bejöttem, aki reggel óta tetszett. (nem ismertük egymást)

Most akkor a szemüveges lányok is lehetnek csinosak, vagy éjfél után egy lagziban már tök mindegy, hogy néz ki a csaj, jó lesz?

2014. szept. 25. 13:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Már volt itt kint képem, és nem szeretném, ha felismernének
2014. szept. 25. 13:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Esetleg ha kíváncsi vagy, írj privit, úgy hamarabb
2014. szept. 25. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Valamelyik lánynak még jól is áll, szóval igen.
2014. szept. 25. 14:17
 14/17 Ügyet Lenke ***** válasza:
Lehetnek szépek, sőt... a szépség nem a szemüvegben vagy annak hiányában rejlik. Nem szemüveges ember is lehet ronda (szegény) s fordítva is. S kontaktlencse is van hónapos is pl. azzal nincs annyi macera. De te kell saját magad elfogadd s akkor mások szemében még ennél is leszel....
2014. szept. 25. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy elönyös fazon kimondottan jó karaktert adhat arcodnak.
2014. szept. 25. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a lányoknak nem áll jól a szemüveg.
2014. szept. 25. 15:46
 17/17 anonim válasza:
Hol hordja a szemüveget?Hány dioplia?
2014. szept. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!