Lányok! Ti mire gondoltok, és mit csináltok, ha egy fiú ismeretlenül bejelöl titeket a facebookon?
Adtól függ az a fiú hogy nézz ki mert ha a képen ronda esetleg fiatalabb nálunk akkor vissza se igazolom.
De ha korombeli és tetszik is a képen akkor egyértelmüen ismerkedés céljából vissza igazolom és várom hogy rám írjon mert mégis csak ő a pasi és kezdeményezzen ő.
"várom hogy rám írjon mert mégis csak ő a pasi"
Persze, milyen igaz. Aztán ha hetekig kelleted magad és végül mással jön össze, akkor majd gyere fel erre az oldalra sírni, amiért valaki tetszett neked és akivel össze akartál jönni, de tenni már semmit se tettél érte.
26/F
Nem biztos hogy arra gondol hogy ismerkedni akarsz vele. Ha szerencséd van akkor rádír hogy honnan ismeritek egymást. Ha nem akkor te írj rá hogy bocsi hogy bejelöltelek, de nagyon szimpatikusnak tűnsz.....
De egyébként szerintem így nem nagyon lehet ismerkedni... élőben is szoktad látni? mert akkor még esélyesebb a dolog!
Írok neki, hogy "Ne haragudj, találkoztunk már? Bocsi, de nem emlékszem rád."
Ha normálisan válaszol, akkor akár beszélgethetünk is, de ilyenre még nem volt példa, mert ált. nem válaszolnak a kérdésre....
Erre én sem válaszolnék, olyan, mintha kikérnéd magadnak, hogy valaki megszólított. Sajna vannak olyanok is, és azt hinném te is közéjük tartozol.
Ki is kérem bakker, már elnézést. Ha valamit szeretne, akkor írjon egy üzenetet, ne jelölgessen.
Volt már olyan, hogy valaki ismerkedős üzenetet írt, teljesen normálisan, kedvesen válaszoltam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!