Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbi kérdés. Hogyan szólítsa...

Leszbi kérdés. Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
Na szóval, van egy lány a közeli boltba(eladó), aki nagyon tetszik nekem. Egykoruak lehetünk, mert én 18 vagyok, Ő 20-nál több nem hiszem hogy van. Tehát hogy közeledjek hozzá? Van valami ötletetek? Ja, s persze nem tudom, hogy Ő leszbi-e vagy biszex, vagy heteró. Én bi vagyok. Olyan 1-2 hete észrevettem, hogy már azelőtt köszön, hogy kasszához érjek, meg mosolyog s kedvesen néz. A tekintete az, amiből azt hiszem biszex vagy leszbi. Nektek milyen taktikáitok vannak?

2014. szept. 24. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele finoman bokolj neki kérdezz rá h van e barátja mosolyogj érintsd meg .. A klasszikus dolgok .. És vagy leesik neki vagy nem
2014. szept. 24. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez eddig okés. A gond ott kezdődik, hogy én megyek vásárolno, ő a kasszánál. Így egyből támadjam le ilyen kérdésekkel. :O nem nézne hülyének?
2014. szept. 24. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:

simán lehet beszélgetni a kasszánál is :-)

max mindig hozzá menj mosolyogj sokat

kérdezz rá mikor végezz ált és fuss össze véletlen vele

2014. szept. 24. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindig ahhoz a kasszához megyek, ahol Ő van. :D Nagyon köszönöm a tanácsod. :)

De nem veszi rossz néven vajon a beszélgetést? Lehet nem is vonzódik a lányakhoz, lehet csak simán kedves. Minek kell ennyit gondolkozni? xD

2014. szept. 24. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy. :D

Szerintem sanszos, hogy hülyének nézne, ha fizetés közben csak úgy elkezdenél afelől érdeklődni, hogy van e pasija. Inkább úgy kéne odamenned, hogy előadod, hogy sík ideg vagy, esetleg rögtönözz egy fake telefonos összeveszést, aztán kezdd el szidalmazni a pasikat, és így már érdeklődhetsz, hogy neki van e és ilyesmik.. nem tudom mennyire jók a színészi képességeid. :D

2014. okt. 3. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyetemista más városba, így nem dolgozik már ott. Amúgy kezdeményeztem vele beszélgetést, merz láttam az ajtón, hogy ki volt írva vesznek fel kereskedelemben dolgozo egyént. Így megkérdeztem, hogy ki megy el, hogy újat vesznek fel. Mondta, hogy ő. S még dumáltunk 5 percet, de ennyi sajnos. Pedig olyan cukin zavarbajött :D
2014. okt. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!