Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki tudja, hogy nem kell kisminkelnie magát ahhoz, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
Mert nem dől be a média agymosásának.
2014. szept. 23. 21:15
 1/9 anonim válasza:
Igen van! :)
2014. szept. 23. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:

nem sminkelem magam és mér sokaknak tetszettem

de a 20-as korosztályban nem nagyon találsz ilyet

2014. szept. 23. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem sminkelem magam, mert jól érzem magam így is a bőrömben, de többnyire ez a 40-es korosztálynak jött be eddig, mert a környezetemben már szinte elvárás a férfiak részéről. 32N
2014. szept. 23. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Jelen.

De ettől függetlenül használok szemceruzát, meg néha szempillaspirált, de egyáltalán nem zavar, ha elfelejtem kifesteni a szemem a reggeli rohanásban.

2014. szept. 23. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Megfelelési kényszernél nincs rosszabb. Az ember folyton csak egy álarcot visel, amivel eltakarja valódi önmagát. Elég sajnálatos a helyzet, ahova a nők kerültek az utóbbi pár évtized alatt a média agymosásának köszönhetően, ami elhitette velük, hogy ha nem úgy néznek ki, mint a TV-ben mutogatott ideálok, akkor szart sem érnek, és senkinek sem fognak kelleni. Szerintem a 20-as korosztályban is elvárás sajnos. Bár azért vannak kivételek. Én 21 évesen sosem várnám el egy nőtől, hogy sminkelje magát, csakhogy megfeleljen nekem vagy másoknak.

2014. szept. 23. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, nem sminkelem magam. Így is szép vagyol (meg persze egoista is :D ).
2014. szept. 23. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem volt ez egoista megnyilvánulás szerintem. Minden ember szép a maga módján.
2014. szept. 23. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Alapozot hasznalok csak mindig, szempilaspiralt es a tobbit csak ritkan es nem mondom, hogy szepnek erzem magam, de jol erzem magam a boromben. 20L
2014. szept. 23. 22:56
 9/9 anonim válasza:

A smink nelkuli arcom cuki, a sminkelt csinos.

Nincs idom sminkelni. Inkabb 10 perccel tovább alszom, minthogy kisminkeljem magam nap mint nap. Sajnos bennem van ez az "igenytelenseg". Bulikra alapozo, tus, szemcerka, spiral vagy ezek kombinacioja..

L

2014. szept. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!