Van itt olyan lány, aki tudja, hogy nem kell kisminkelnie magát ahhoz, hogy szép legyen?
nem sminkelem magam és mér sokaknak tetszettem
de a 20-as korosztályban nem nagyon találsz ilyet
Jelen.
De ettől függetlenül használok szemceruzát, meg néha szempillaspirált, de egyáltalán nem zavar, ha elfelejtem kifesteni a szemem a reggeli rohanásban.
Megfelelési kényszernél nincs rosszabb. Az ember folyton csak egy álarcot visel, amivel eltakarja valódi önmagát. Elég sajnálatos a helyzet, ahova a nők kerültek az utóbbi pár évtized alatt a média agymosásának köszönhetően, ami elhitette velük, hogy ha nem úgy néznek ki, mint a TV-ben mutogatott ideálok, akkor szart sem érnek, és senkinek sem fognak kelleni. Szerintem a 20-as korosztályban is elvárás sajnos. Bár azért vannak kivételek. Én 21 évesen sosem várnám el egy nőtől, hogy sminkelje magát, csakhogy megfeleljen nekem vagy másoknak.
A smink nelkuli arcom cuki, a sminkelt csinos.
Nincs idom sminkelni. Inkabb 10 perccel tovább alszom, minthogy kisminkeljem magam nap mint nap. Sajnos bennem van ez az "igenytelenseg". Bulikra alapozo, tus, szemcerka, spiral vagy ezek kombinacioja..
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!