Szegeden ismerkedne valaki lány?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kollégista vagyok itt Szegeden és hosszú távú kapcsolatot keresek. Lehetőleg olyan írjon, aki komolyan is gondolja...2014. szept. 23. 17:38
1/10 anonim válasza:
ilyen lányok nekem is írhatnak csak én pár évvel idősebb kiadás vagyok.
2/10 anonim válasza:
Amióta itt vagyok az oldalon, azóta egyetlen olyan kérdést nem láttam, amiben szegedi lány akart ismerkedni. Mindig csak a skacok. :|
3/10 A kérdező kommentje:
ejjj, pedig elvileg nőtöbblet van :D
2014. szept. 23. 17:46
4/10 anonim válasza:
Mi van itt basszus? 3 napon belül ez már legalább a 3. olyan kérdés, amiben a szegedi lányokat szólítják meg ismerkedési céllal:D
5/10 A kérdező kommentje:
mert mindenki tanul és szeretne mást is itt :D
2014. szept. 23. 19:11
6/10 anonim válasza:
Vasárnapig borfeszt volt, kitűnő alkalom lett volna az ismerkedésre:P
Évfolyamtársak? Könyvtár? Buli? Kocsma? Kolesz?
7/10 A kérdező kommentje:
voltam kint egyik nap, de annyira nem volt jó. Bár eléggé éjszaka volt, de akit én keresek szerintem nem ott fogom megtalálni :)
2014. szept. 23. 19:40
8/10 anonim válasza:
Írtam mellé másik 4 lehetőséget is:)
10/10 A kérdező kommentje:
infósként elég esélytelen az évfolyamtárs, könyvtárba nem járok, buliba szoktam, lesz holnap is, meg csütörtökön. Csak ki tudja, hátha van itt valaki.
2014. szept. 23. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!