11-12 éves fiúk, valaki levelezni, ismerkedni?
FAKE!!
Remélem hogy az,különben elsüllyedek ...
Azt mondod hogy a 13 éves lányok általában nem szüzek ??
Na azt erősen kétlem... És mi a p*csa,hogy azt írod,tök normális,ennyi idősen NETEN ismerkedni ... A másik hogy gyk-n... Egyiket SEM ajánlom,hemzseg ez az oldal a pedomaciktól. 11-12 éves fiúk meg még "fujjolnak" a lányokra,nem hogy ismerkedni.
Elhiszem hogy unatkozol,meg érettnek hiszed magad, de NEM vagy az ... Inkább osztálytársaiddal legyél,barátaiddal stb...
Helyesiras kicsi szivem! ;) 11 evesen minek akarsz te pasit? 8-kor mar agyban van a helyed. S huu 11 ev. Na es!? En 15 vagyok! Megsem jar az eszem a csajokon. Van jobb dolgom is. De kepzelem milyen tanulo lehetsz. Szerintem orulsz ha atmesz kettessel!
Ja es igen ahogy az elottem szolo mondta pelenkas vagy te meg ehez!
Nagyon szánalmas vagy :D
11 evesen nem pasiznod kene es főleg NEM itt ( mint mar az előttem szólok is mondták)
En 11 evesen ( ami nem 10-20 eve volt ) örültem, ha odaulhettem a géphez játszani ( cd-rol vagy ami alapból a gépen volt)
Nem a Gyk-n kene lógni egesz nap es attol nem leszel menő, hogy 11 evesen ( szóval kb. 4.-5. Osztályba) kitűnő ( 1db 4-est leszamitva) vagy en 7.-ig felevkor es ev végen is kituno voltam talan majd par ev múlva próbálj pasizni!!!!
Addig koncentrálj a tanulásra
Es hidd el nekem inkabb kesobb kezd a pasizast mert ilyenkor könnyebben átvernek es ha te közbe beleszerelmesedsz a srácba az a legrosszabb
Átéltem sőt meg mindig "elem"
Szörnyű!!!
Gondolkodj el azon amit irtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!