Nős pasi tetszik, mit tegyek?
Én nős pasiba szerettem bele, beleszerettem már, mikor megtudtam vele is él.
Két gyerek lett mellettem, úgy, hogy leígérte nekem a csillagokat, velem lesz minden. Borzalmas, mai napig nembírom elfelejteni hogy tönkretett...
Ha kalandot akarsz, annyiból biztos nemér csalódás. Bár nemlenne helyes dolog!
Attól függ, hogy mire ír vissza és mit. Ha csak annyit írsz, hogy "Szia" és erre reagál akkor még ne bonts pezsgőt. A te dolgod, hogy mit csinálsz, de attól hogy már nem lobog úgy a láng kettejük közt, mint a nászéjszakájukon, az még nem azt jelenti, hogy meg kell mentened és szét kell szedned őket.
Rendben, ne foglalkozz a feleségével. Akkor foglalkozz inkább a gyerekeivel. Ki fogja nevelni őket? Milyen nevelést kaphatnak így? Én is ilyen életről álmodtam egész életemben... (vagy mégsem?!)
Nem kell senkire sem hallgatnod, főleg rám nem. Elvégre csak egy tapasztalatlan 21 éves hímivadék vagyok, de azért gondold át.
És ha neked lenne egy férjed, gyerekeid, es a ferjedet elszeretne egy masik no?
Erre nem gondoltal? Mi az h neveli őket az anyjuk? Apára nincs szükség?
Mekkora egy szuka r1banc vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!