Suliba megismertem egy fiút. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kerültem 9. osztályba.A 2.héten odajött egy felsőbb éves és névszerint mondta, hogy velem szeretne beszélni. Félre vonultunk és mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki örülne ha egyik délután beszélnénk. Nos én ilyenkor olyan zavarba vagyok, hogy full piros lettem és csak dadogtam, hogy persze.Másnap az osztályba odajött a padunkhoz váltottunk pár mondatot és elment.Megint tiszta vörös voltam.És ez mindíg így megy ha ott van, főleg, hogy most az osztálytársaim is kiszurták, így még jobban piros vagyok mert látom, hogy néznek. Egyébként egyszert találkoztunk suli után fél órára. Na akkor semmi bajom nem volt. Nem lettem pipacs csak a szemébe nem mertem nézni. Mit tegyek, hogy ne legyen mindíg olyan kellemes színem? Nagyon rossz és szerintem ő is hülyének néz körülbelül2014. szept. 21. 22:32
2/7 A kérdező kommentje:
nyilván megfogom :)
2014. szept. 21. 22:34
4/7 anonim válasza:
Tuti nem néz annak, csak emiatt, sôt a piruló lány aranyos. De azért tudasd vele, hogy bejön neked. Egy randit is fixálhattok egész nyugodtan. 18F
5/7 anonim válasza:
Ha majd többet találkoztok, jobban megismeritek egymást és akkor már nem fogsz elpirulni folyton. :)
6/7 A kérdező kommentje:
én is ebben reménykedem, csak rosszul érzem magam emiatt :/
2014. szept. 21. 22:42
7/7 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem kell emiatt rosszul érezned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!