Lányok mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok ahhoz ha egy srác írna egy normális üzentet facebookon,hogy meg szeretne ismerni?
Légyszi kort is írjatok.
2014. szept. 21. 15:37
1/16 anonim válasza:
Válaszolnék neki, ha normális üzenetet írna. 32N
2/16 anonim válasza:
Ha kb velem egyidős lenne akkor ok :D :)
3/16 Deliverance válasza:
Először megnézném a profilját, és ha rendben van, akkor válaszolnék neki. 17/L
4/16 anonim válasza:
Volt már ilyen. Mivel normálisan írt, így én is normálisan válaszoltam neki.
23/L
5/16 anonim válasza:
Kicsit meglepődnék hogy egy idegen rám ír,de azt mondanám hogy ismerkedjünk :P :)
13/L
6/16 anonim válasza:
ha normálisan írna, kedvesen, de határozottan megírnám neki, hogy van barátom (ami igaz is). 24L
7/16 anonim válasza:
Kérdező!
Amint itt kiderült 100%-os arányban válaszolnának neked, próbáld ki és rá fogsz jönni, hogy a valóság eltér ettől, nem kicsit, nagyon! :D
9/16 anonim válasza:
Először meglepődnék, hogy mi a fene alapján akar ismerkedni, tekintettel arra, hogy ismeretlen a profilképemen kívül semmit sem lát, de még csak születési dátumot se. Aztán kedvtől függően vagy ignorálom, vagy megírom neki, hogy bocs de nem.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ha normális üzenetet küldenének én azt mondanám félre kattintottak mert duci vagyok és senkinek nem tetszem.De ha mégis tényleg nekem szól akkor visszairok és örülök. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!