Szeretnek egy csajt baratnak aki csunya. Van itt ilyen? Beszelgeto partnerre gondolok?
Figyelt kérdés
Csak az irjon aki szeret beszelgetni es csunya is!!!2014. szept. 20. 20:18
11/17 A kérdező kommentje:
Ha nem gondolod csunyanak magad akkor nem haborgatnalak :D
2014. szept. 20. 20:53
12/17 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy nem csúnya :P :P csak nem a világ legcsúnyább lányának gondolom magam :P :P :)
13/17 anonim válasza:
És amúgy is kíváncsi vagyok hogy egy olyan önbizalom hiányos lányt mint én pl. mivel győznél meg hogy szép :) :)
14/17 A kérdező kommentje:
hat jo :)
2014. szept. 20. 20:58
15/17 anonim válasza:
Hat,ha az megfelel neked,nekem eleg kicsi az onbizalmam es bizonytalan vagyok magamban.Nem tartom magam kimondottan csunyanak,de szepnek se.Ennyi,amit fel tudok ajanlani :D
16/17 anonim válasza:
szia, én szerintem megfelelően ocsmánynak érzem magam és szívesen beszélgetek új emberekkel, ha pszichológusosat szeretnél játszani, velem nyugodtan megteheted :) jól esne mostanság :)
17/17 A kérdező kommentje:
;)
2014. szept. 21. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!