Pasizásban tapasztalt csajok! Ti hogyan próbálnátok megismerkedni egy sráccal, (. )?
... akit mindössze fb-n láttatok meg, és tegyük fel nagyon megtetszett?
Egyébként még soha nem találkoztam vele, de bejelöltem, ő pedig visszaigazolt. Ha nagyon akarom, belemagyarázhatnám, hogy szimpatikusnak talált esetleg, de talán csak az ismerősöket gyűjti. Viszont most az a kérdés, hogy hogyan tovább? Én szeretném megismerni, de nem akarok feltűnően nyomulni, inkább csak "haverkodni", aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Ahogy elnéztem az adatlapját, annyi a közös pont, hogy egy egyetemre járunk, ő 2 évvel idősebb nálam, és nagy valószínűséggel nincs barátnője (legalábbis kitéve nincs se az, hogy kapcsolatban, se közös képek, semmi ilyesmi).
Na most... ti milyen ürüggyel írnátok rá? Az ilyen "elsős vagyok, nem ismerek semmit" jellegű beszélgetés kilőve, én is már másodéves vagyok. Tippek esetleg?
Meg ha már itt tartunk, mondjuk a pasik is leírhatnák a véleményüket :) A normális válaszokat köszönöm!
20/L
Ismersz-e valami jo helyet es eljonnel-e velem? nyugodtan kerdezz ra, nagyon fog orulni, valoszinu szimpatikus vagy neki, de a ferfiak sokszor zavarban vannak es nem tudjak kezelni az ilyen szitukat.
Azt ha veletlenul nem jon szerelemkent ossze, akkor meg kihatralhatsz hogy baratkozni szerettel volna, es o szimpatikusnak tunt.
Engem is jelölt már be egy csaj ismeretlenül. Megfordult a fejemben, hogy talán akar valamit, de mi van ha mégse? Visszaírtam, hogy "szia, ismerjük egymást?" Azt felelte, hogy nem, csak véletlenül jelölt be. Lehet, hogy csak elriadt, nem tudom. Viszont ha még egy ilyet kapok, nem kérdezek vissza ilyen ridegen, hanem elkezdek mondjuk beszélgetni. Ha ez a srác nem tette meg, csak visszaigazolt, az nem jó szerintem, itt már neki kéne valamit kezdeni.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!