Ti mit csinálnátok? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy srác akit megismertem. Fészen elkezdtünk beszélgetni, ő többször hívott randizni, de én mindig visszautasítotam hogy most nem jó stb. ezután egy ideig nem is beszéltünk ezután véletlenül talákoztunk személyesen és beszélgettünk is keveset. Másnap rám írt hogy sokat gondolt rám, én erre nem írtam vissza csak pár nap múlva hogy hogy van ezután megint nem beszéltünk pár napot. De most pár napja megint írt és beszélgettünk majd mikor element azt mondta majd ír, de azóta semmi :/ szerintetek ráírjak vagy se? azért nem ír mert lehet mégse jövöl be neki? sajnos már utólag megbántam hogy visszautasítottam és már hiányzik.2014. szept. 20. 17:43
1/10 anonim válasza:
Írj nyugodtan, sőt, ideje lenne már jelezned neki, hogy nem közömbös számodra, végén még megunja, hogy nem kap semmi visszajelzést, aztán hoppon maradsz.
2/10 anonim válasza:
Kapásból visszautasítod de ha ezek után pár napig nem ír akkor már egyből kattogsz rajta. Hogy mondjam?! Tipikus nő vagy. Nem értelek benneteket!
3/10 anonim válasza:
mennyire tipikus...
nem érdekel a srác, de jó ha van aki írogat. nem akarsz tőle semmit, de most hiányzik, hogy valakinek kellenél
4/10 anonim válasza:
Szerintem az elutasításod miatt nem írt neked, szerintem ő gondolja azt, hogy te nem akarsz vele beszélni, nem jön be neked stb. Ha megbántad és hiányzik, akkor írj neki te. :)
5/10 anonim válasza:
írj neki minél hamarabb, minél őszintébben, ne érezze azt ,hogy egyoldalú a dolog
6/10 A kérdező kommentje:
Én is írtam már rá 1-2x de amikor ráírtam akkor nem írt vissza, aztán most ő írt és mondta hogy majd ír ez volt kb. egy hete :S
azért félek ráírni mert lehet azért nem ír már mert személyesen nem is tetszenek neki :S
2014. szept. 20. 17:50
7/10 anonim válasza:
A kettes elibe lőtt. Te meg döntsd el mit akarsz és cselekedj.
8/10 anonim válasza:
hát szívás, nem kellett volna visszautasítani, vannak ilyenek.
Velem is volt ilyen. Nagyon tetszett egy lány, de volt barátja. Mondtam is neki h tetszik,d e nem foglalkozott velem, mikor dobta a barátját, nekem lett valakim, ő meg szeretett volna vmit tőlem, de hát ez van.
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos utólag jöttem rá :S
ráírnék mert hiányzik de nyomulni se akarok
2014. szept. 20. 18:43
10/10 anonim válasza:
hát ha fontos neked, és nincs barátnője, akkor írj rá mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!