El tudnátok árulni, hogy mit esznek annyira a fiatal lányok az öreg és ronda buszsofőrökön?
Figyelt kérdés
Buszon utazva többször látok olyat, hogy a buszsofőr mellett ott áll egy fiatal 20 év körüli lány és vele flörtölget. Nem tudom, hogy ők hogyan érhetik el azt, hogy odamennek hozzájuk és tudnak nekik udvarolni.
A másik dolog pedig az, hogy mindegyik buszra ki van téve fehéren-feketén, hogy a buszossal vezetés közben beszélgetni tilos, ennek ellenére mégis megszegik ezt a szabályt.
2014. szept. 20. 12:31
1/8 anonim válasza:
Arra nem gondoltal h lehet h ismerik egymast? Apum egyik baratja is buszsofor es en is odaszoktam allni beszelgetni hozza, de csak mert ismerem es joban vagyunk
2/8 anonim válasza:
Ismerősök, rokonok. Nincs köze ahhoz, amit gondolsz. Abban igazad van, hogy vezetés közben dumálni balesetveszélyes, és nem kéne.
3/8 Koplárovics Béci válasza:
Tudod milyen drága manapság a buszjegy???
4/8 Mátranováki Fényevő válasza:
Biztos imponál nekik, hogy milyen drága járművet vezet az illető.
5/8 anonim válasza:
Uh, hát nem tudom merre buszozol Kérdező, de felém inkább oltják a sofőröket a fiatalok.
6/8 anonim válasza:
Én is nagyon jóban voltam az egyikkel,idősebb volt..de mindig megállt,ott ahol éppen kértem,igy suli után,meg volt hogy nem is fizettetett jegyet.
De sosem flörtölt,hát biztosan van családja..hanem ezzel többen is jóban voltak,lehetett vele hülyéskedni.:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem félreérted azt a flörtölést. Hogy lehetsz féltékeny a sofőrökre??
8/8 anonim válasza:
Birka vagy. Ha személyautót vezetsz akkor nem szólhat hozzád senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!