Szerethet így valaki?
Figyelt kérdés
nagyon fiús vagyok, szeretem a focit, a sörözést, a horgászást, a pókert, meg ilyenek...
Viszont nagyon nőiesen öltözök, csinos vagyok,főzök, mosok, takarítok, de az exem lerombolta az önbizalmam, szerinte 10ből 9 pasinak álomnő lennék, de pont neki, akit szeretek, nem...
2014. szept. 20. 00:48
1/11 anonim válasza:
Ennyi alapján tényleg álom nő lehetsz.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó, figyelj, az ő szavait idéztem...nem gondolom magam álomnőnek, sőt...
2014. szept. 20. 00:52
3/11 anonim válasza:
Miért lenne álomnő valaki, aki úgy viselkedik, mint egy pasi? Szerintem a pasik nem pasival akarnának járni, kivéve a b_zik. Plusz a pasid nem szakított volna veled, ha tényleg egy álomnő lennél.
4/11 A kérdező kommentje:
Baj látod, h pasis a viselkedésem...volt aki feleségül kért , mert nézek focit...nem érdekelt, de na, van olyan srác, akinek bejön, és szerintem érdemlek olyat, akinek nem számít, sőt szereti a hobbim
2014. szept. 20. 00:56
5/11 anonim válasza:
Egyébmás? Mert attól h szereted a focit, a sört, a pókert még nem vagy fiús. Hiszem nőiesen öltözködsz. Nem értem hol a probléma.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ez engem is érdekelne :)
mert a hétköznapokban nőies vagyok, csak vannak ilyen fiús hobbijaim..
2014. szept. 20. 01:02
7/11 anonim válasza:
A foci nézés, pókerezés, sörözés az szerintem egyáltalán nem fiús hobby...
Ebben még szerintem semmi fiús nincs.
8/11 anonim válasza:
Csak azért tűnik fiús hobbinak, mert a lányok túlnyomó többségét nem érdekli. Mindenki azt kedvel ami akar.
Én valószínűleg szeretnélek, bár nem csak ennyin múlik. De nekem ezekkel nincs bajom. Bár a horgászás számomra elég unalmas :)
9/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi :)
2014. szept. 20. 01:11
10/11 A kérdező kommentje:
amúgy a foglalkozásom is pókerosztó, tehát ezért is szeretem :)
2014. szept. 20. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!