Lehet igy baratnom, lehet igy ismerkedni?
Sziasztok, az a helyzet, egyetemista vagyok. Golyataborba nem mentem, bulizni nem szoktam, diszkoba nem jarok, nem is alkoholizalok durvan, amellet nem is cigizek. Nem vagyok en streber, nem szeretek tanulni, de ha valami erdekel, azt megtanulom. Ezenkivul koncertekre vagy iskolai balokba se jarok. Ezek alapjan full unalmas pasinak tunnek, de szivesen eljarok etterembe vacsorazni, romantikazni. Engem inkabb a termeszet szepsege erdekel, a sportolas, a fotozas, meg a vilag dolgai erdekelnem, kozos film nezesek, sorozat nezesek. Istenigazabol azert nem jarok bulizni mert nem tudok tancolni, meg buliban inni szokas, en meg vagy semmit nem iszok, vagy mindent alapon, es van az ugy, hogy ilyenkor eldurvulnak a dolgok. Nem is ertem, a legtobb ember miert szorakozohelyekre jar ismerkdni, komoly kapcsolathoz nem reszegen kell ismerkdni ugygondolom.
19/f
A mai világban az ilyen embert xarnak nézik és kívülállónak és rohadt furcsának és hülyének nézik sajnos.
Ma az a "tökéletes" személyiség, aki halálra bulizza magát és kihugyozza fetrengve az alkoholt.
Ez van!
Akkor járj sportolni, fotóklubba, fotós kiállításokra, természetbarát körökbe, hátha ott találsz szimpatikus embert.
Súgok: koncerten nem kötelező részegedni, viszont mivel van közös érdeklődés, könnyen lehet ismerkedni.
"fiatal korban meg őrültségeket csinálni"
Pld. mit??
Elmenni a gólyatáborba perverzkedni?
Elmenni a Szigetre és szétdobálni az elhasznált óvszereket bedrogozva?? Meg a mindennapos bulik.
Mert ma ez megy és ez a menő életstílus és ilyenre néznek fel és befogadják.
Én nem ilyen közegben nőttem fel és nem így neveltek, de nem vagyok vallásos sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!