Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, Ti mit tennétek a helyébe?

Fiúk, Ti mit tennétek a helyébe?

Figyelt kérdés

Nagyon odavagyok egy srácért. Most jött a sulinkba és nekem már az első naptól tetszik,nem egy osztályba járunk,de vannak közös ismerőseink így elég hamar megismertük egymást. Bejelölt fészen,bámult,sokszor odajött ahol voltam,de nem beszélt velem. Aztán mérges volt és beszélgetni kezdtünk,később írtam is neki. A barátnője miatt volt ideges,mert kezd tönkremenni a kapcsolatuk,azt mondta már csak sajnálatból van vele. Hagytam is a dolgot,mert ha van barátnője úgyis mindegy. A héten nem mentem kedden suliba,írt,hogy miért nem vagyok ott,aztán beszélgettünk egész nap. Másik nap leült mellém és két szünetet végig beszélgettünk. Azóta már nem bír meglenni nélkülem. Ha egy szünetbe nem megyek ki hozzá a folyósora akkor beszól,hogy hol voltam és ír,hogy azonnal menjek ki. Órák alatt fészen,szünetbe személyesen beszélünk. Ma csak úgy random megölelt és kért puszit (azt hittem megy haza),aztán kiderült,hogy még van két órája... nekem kicsit tovább volt a suli,de megvárt és együtt mentünk el suliból is. Mondta,hogy vasárnap délután nagyon fog unatkozni,ezért érjek rá és legyek vele. Nagyon kedves velem,közel hajol mindig,sokszor hozzámér,ezért gondolom,hogy én is tetszem neki,mindig hülyéskedünk és nevetünk. A suliba szinte mással nem is beszél csak velem,de ugye van barátnője,igaz csak heti kétszer találkoznak,mivel Ő kolis itt. Nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat és bekavarni se nekik!

Fiúk! Ti hagytatok már el valakit egy másik lányért? Vagy szerintetek van-e egyáltalán esélyem a srácnál?

L/19

2014. szept. 19. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Soha nem hagytam el senkit és engem se hagyott el senki, mert soha nem is volt senkim.
2014. szept. 19. 22:10
 2/2 Makker bolha válasza:
En 1x elhagytam a barátnőm egy másik lanyert ... :( megbantam mert csak a a sex érdekelt mivel idősebb volt ... Na de mind1 ha rossz a kapcsatuk , legalább is én veledlennek :) persze attól függ miért nem jó a kapcsolatuk.
2014. szept. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!