Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Tudnátok fiú ügyben segíteni?Nagyon megköszönném:)Igazából arról van szó hogy van egy srác aki egy évvel idősebb nálam és végzős szóval most ebben az évben van utolsó alkalmam arra hogy megszólítsam mielőtt elballag....és nem akarom őt 'elengedni'...nem ismer engem és én se őt de én már egy ideje felfigyeltem rá.....amikor szembejön velem a folyosón próbálok mindig a szemébe nézni és rámosolyogni de nem mindig szokott odanézni mert nyilván nem néz rá mindenkire,el van foglalva a zajos folyosón ahol 1 millió ember járkál:D bár már egyszer egymás szemébe néztünk,de az szerintem semmit se jelentett....Hogy hívhatnám fel a figyelmét rám?Tudom sokan mondják hogy ne a lány kezdeményezzen,ez lenne a normális de valahogy fel kell magamra hívni a figyelmet másképp soha nem venne észre xd Azon is gondolkoztam hogy megszólítom...de milyen ürüggyel???LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!:)2014. szept. 19. 21:51
2/4 anonim válasza:
pl.: Bocsi nem tudod hol van ez meg az ??...
3/4 A kérdező kommentje:
ja és amúgy 17 éves lány vagyok
2014. szept. 19. 22:01
4/4 anonim válasza:
Szerinted hogy tudunk innen segíteni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!