Hogyan kezdeményezzek?
18 éves lány vagyok, még sosem volt barátom, de most tetszik valaki a suliból (külsőre pont az esetem). Nem beszéltünk még egymással, talán azt sem tudja, hogy létezem.
Azt tudni kell, hogy nem vagyok a tettek embere, de én szeretném, ha lenne köztünk valami, ezért úgy döntöttem, hogy kezdeményezek. A kérdés csak az, hogy hogyan tegyem?
Arra gondoltam, hogy bejelölöm Facebookon, esetleg rá is írok, de egy barátom azt mondta, hogy akkor dilisnek nézne, hogy élőben meg oda sem merek menni...
Milyen ürüggyel szólíthatnám meg anélkül, hogy hülyének nézne? :'D Kérlek, segítsetek! :)
Véletlenül szaladj neki, akkor már van indok hogy hozzá szólj pl mosolyogva mondd neki hogy bocsi, ne haragudj stb.. szót szót követhet, alakulhat ki belőle egy jó kis beszélgetés... :)
A facebook tényleg személytelen, főleg akkor venné ki magát furán, hogy ha tényleg azt sem tudja hogy ki vagy...
Az első válaszoló tippje jó volt. :)
Adj ürügyet arra, hogy kialakuljon egy beszélgetés. :)
Vagy hülyeségből bökd neg a vállát és fordulj más felé direkt, nekem ez is tetszene. Majd mondod neki, hogy bocsi csak nagyon jó kedvem van és máris kialakult egy beszélgetés. :)
Szerintem ez a legjobb.:)
Vagy kérsz tőle zsepit stb... :)
2. Vagyok! :)
De az is jó, ha megpróbálsz vele szemezni. :)
Ha szemezel az azt jelenti, hogy tetszel neki és akkor már csak annyi a dolgod, hogy odamész hozzá és megmondod neki, hogy bejön neked. Nincs-e kedve dumálgatni valamikor, vagy egyből dumálsz vele ott. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :D
Annyi bajom van még, hogy nagyon, nagyon ritkán látom a folyosókon, mert szünetben általában kimegy cigizni. :/
És eléggé félek ránézni, ha esetleg mégis szembejön. Megpróbálok erőt venni magamon, és rá is mosolygok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!