Van itt olyan srác aki nem egetrengetöen csunya, kedves es korubelul velem egykoru?
Figyelt kérdés
Ismerkedni de inkabb beszelgetni szeretnek Sopron kornyeki fiukkal, de persze nem olyan fontos h pont onnan valosi legy. A lenyeg h ne legyel annyira csunya.. Engem az sem zavar ha kicsit dundibb fajta vagy csak legyel arcilag rendben!! Hulye kommenteket nem kerek mivel csak beszélgetőpartnert keresek, tehat nem a nagy Ö-t varom itt ;) 15/ L2014. szept. 17. 20:56
2/11 anonim válasza:
Van, de nem én leszek az innen budapestről :D 16/F
3/11 A kérdező kommentje:
Na most visszakapom h en is mindig ilyeneket irtam ki hasonlo kerdeseknel. De en veresen komoly vagyok :D
2014. szept. 17. 20:59
4/11 anonim válasza:
beszótá, há ide figyeljetek má na
5/11 anonim válasza:
Szóval már megjött hogy "véresen komoly"? :D
6/11 A kérdező kommentje:
#5 :D jaja... Csakis. Mar nagylannya ertem xd gyerekek! Ti tenyleg nagyon szivmelengeto tarsasag vagytok
2014. szept. 17. 21:02
7/11 anonim válasza:
jaja swag vok hát ki hitte volna more
8/11 anonim válasza:
Írhatsz :) Soproni vagyok 15/F
10/11 anonim válasza:
Ha csak beszélgetőpartnert keresel és nem a nagy ő-t, akkor nem tök mindegy, hogy mennyire csúnya?? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!