Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek küldjek en is képet?

Szerintetek küldjek en is képet?

Figyelt kérdés

Pár napja megismertem egy lányt, ő már küldött nekem képet magáról. Nincs fb-m és neki sincs, tök normális lánynak néz ki.

Én attól félek, ha küldök neki magamról képet, hogy feltölti valahova netre, vagy ilyesmi, amit nem szeretnék.

Nem erotikus képről van szó, hanem egy normális kép.

Nem szeretném, ha valahova feltenné a képem, és azt híresztelné, hogy ez a srác akar vele ismerkedni. Nem akarok leégni mások előtt.

Előfordult valami megalázó helyzet hasonló szituációval, mással?

2014. szept. 17. 18:00
 1/10 anonim válasza:
Ha normális fotót küldesz, abból baj nem lehet. Mégis mi rosszat tudna kezdeni egy srác fotójával?
2014. szept. 17. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
ha o felteszi te is felteszed es ennyi
2014. szept. 17. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne megalázó, hogy ismerkedni akartál egy csajjal, és küldtél neki egy normális képet?
2014. szept. 17. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, ha valaki felismerne, azaz ha megtudná, hogy neten ismerkedem.
2014. szept. 17. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Gergely, te vagy az?
2014. szept. 17. 18:19
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös menj játszótérre
2014. szept. 17. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen ez a forgatókönyv.
2014. szept. 17. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
ha ennyire félsz, küldj olyan képet, ahol több haveroddal együtt te is rajta vagy, és emailben megmondod neki, hogy hányadik srác vagy a képen. Egy ilyen csoportképpel gyakorlatilag nem tud visszaélni.
2014. szept. 17. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne küldjél. Vagy benne van a vakrandiba vagy nem. Még abba se lehetsz biztos, hogy a valós képét küldte.Sőt még vakrandinál is tudok olyanról, hogy más valakit küldött az egyik fél elsőként, és utána lépett ő maga szinre.
2014. szept. 17. 18:48
 10/10 A kérdező kommentje:

8-as köszönöm. Szerintem megfogadom a tanácsod, és csoportos képet küldök

9-es kicsit bizarr, amit mondtál, de ez a lány 100%, hogy az ő saját képét küldte el.

2014. szept. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!