Miért ilyen könnyűvérűek a lányok?
Figyelt kérdés
Hétvégén voltam bulizni és a tinik csak úgy tapadtak rám. (21/F) Miért jó ez lányok? Nem gondoltok bele hogy egyszer ezt meg fogjátok bánni?2014. szept. 17. 16:40
11/17 anonim válasza:
Lány vagyok! Ès én nem vagyok könnyüvérű. Sőt!
18/L
12/17 A kérdező kommentje:
Jó értem én, nem minden lányra írtam! Csak azokra akik olyanok.
2014. szept. 17. 17:05
13/17 anonim válasza:
ha buliba megyek, nem tapadok egy srácra sem, ellenben ők tapadnak rám,de komolyan. akkor ilyen erővel én is megkérdezhetném, miért ilyen könnyűvérűek a fiúk? 18L
14/17 anonim válasza:
Hogy miért?! Mert felvilágosultnak hiszik magukat a netet elárasztó szenny miatt,úgy gondolják ettől vagányabbak,érettebbek lesznek.És mert az ugyanolyan 'kiokosodott' pasik -mint ők- ,ezt várják el tőlük...Az érték már nagyon kevesek szemében a személyiség,és maga az ember.Legtöbben ma már ezt a gátlástalanságban és a fehérnemű alatt keresik.Jobban mondva nem keresik,mert tálcán kínálják magukat.Keresni a mai világban a "TÁRS"-at kell.......
15/17 anonim válasza:
Én nem vagyok tini, 23 éves nő vagyok, de ha szexelhetnékem van, akkor fogom magam, elmegyek bulizni/koncertezni és hazaviszek valakit, aki megtetszik. Ennyi. Mit kéne ezen megbánnom?
16/17 anonim válasza:
"szabadabban kifejezhetik a nők a szexualitásukat", ezzel ninsc is probléma, a probléma ott van amikor ezek már közelebb vannak az állatokhoz mint az emberekhez a párzáson és az evésen kívűl másért már nem léteznek. Ezért nézem le a mai nőket, nincs bennük semmi amit tisztelni lehet.
17/17 anonim válasza:
modernkori kapitalista fertő.ha látták volna őseink mivé lesz a világ valószinüleg magukra gyujtották volna a házat.manapság meg ez a divat.régen az ilyeneket kinézték.ma meg azt nézik ki a közösségből aki nem fekszik le fűvel fával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!